Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο «Αστέρας» και η νέα ταινία
Showbiz

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο «Αστέρας» και η νέα ταινία

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παράλληλα με τον «Αστέρα Ραχούλας» κάνει γυρίσματα για μια ιταλική σειρά. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

«Είχα κάνει μια ταινία το 2010 στην Ιταλία, η οποία είχε πάει καλά. Η μία δουλειά φέρνει την άλλη, έτσι, η ταινία αυτή έφερε κάποιες δουλειές τις οποίες μέχρι τώρα δεν μπορούσα να κάνω, γιατί είχα ήδη ανειλημμένες υποχρεώσεις εδώ. Όμως, τώρα, επειδή με ειδοποίησαν εγκαίρως, πήγα το καλοκαίρι σε μια οντισιόν, με επέλεξαν και φρόντισα να μην έχω τον χειμώνα τις καθημερινές θέατρο για να μπορώ να αντεπεξέλθω, γιατί θα πρέπει μία εβδομάδα κάθε μήνα σχεδόν να είμαι στη Ρώμη. Είναι κάτι που με ενδιέφερε. Σε ανανεώνει και λίγο να αλλάζεις χώρο, συνεργάτες, να δεις καινούργια πράγματα, να παίξεις έναν ρόλο που δεν θα τον έπαιζες ποτέ στην Ελλάδα. Ο ρόλος που υποδύομαι είναι ένας καρδινάλιος, οικονομικός υπεύθυνος στο Βατικανό, ο οποίος εκβιάζεται από τη μαφία» τόνισε στο Mytv.

- Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις ιταλικές και στις ελληνικές παραγωγές;

«Πολλές. Κατ αρχάς οι οικονομικές συνθήκες είναι απείρως καλύτερες. Όχι, οι αμοιβές. Αυτές δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Αλλά το κόστος της παραγωγής εκεί είναι δεκαπλάσιο. Οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες εργάζεσαι είναι πολύ καλύτερες. Έχεις το τροχόσπιτο σου, τα φαγητά σου, την άνεση σου, υπάρχει σεβασμός στη δουλειά σου. Από την άλλη, έχω εκτιμήσει τους Έλληνες ηθοποιούς και τους Έλληνες τεχνικούς, γιατί θεωρώ ότι είναι απείρως καλύτεροι. Ίσως η φτώχεια μας κάνει πιο έξυπνους, πιο εφευρετικούς και πιο δημιουργικούς. Ίσως το παραπάνω χρήμα που έχουν οι ξένοι να τους κάνει πιο νωθρούς και λιγότερο ευρηματικούς. Εγώ θαυμάζω τους Έλληνες τεχνικούς και ηθοποιούς.»

-Τι θα θέλατε να σας φέρει η νέα χρονιά;

«Τα παιδιά και η οικογένεια μου να είναι γεροί, αυτό και τίποτα άλλο!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved