Νίνα Λοτσάρη: Διέγραψε τις φωτογραφίες του πρώην της από το Instagram
Showbiz

Νίνα Λοτσάρη: Διέγραψε τις φωτογραφίες του πρώην της από το Instagram

Tράβηξαν πάνω τους τα φλας από την πρώτη στιγμή.

Η διαφορά ηλικίας και μόνο ήταν αρκετή για να τους βάλει στο στόχαστρο. Τα δώδεκα χρόνια που χωρίζουν τη Νίνα Λοτσάρη και τον Διονύση Πάνο, συζητήθηκαν ποικιλοτρόπως, ωστόσο όπως μαρτυρούν και πρόσωπα από τον στενό τους κύκλο, δεν ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που τους οδήγησε τελικά σε χωριστούς δρόμους.

Η Νίνα Λοτσάρη διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάθε κοινή τους φωτογραφία, όπως έκανε και εκείνος. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao άνθρωπος που έζησε από κοντά αυτή τη σχέση, το σοβαρότερο πρόβλημα που υπήρχε εδώ και καιρό ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν η «εμπλοκή» τρίτων προσώπων στην καθημερινότητα τους, που «σκοτείνιαζε» κάποιες στιγμές την ευτυχία τους. Δεν επρόκειτο για απιστία, αλλά για στενούς συγγενείς που είχαν πολλές αντιρρήσεις για αυτή τη σχέση.

Αρχικά δεν τους επηρέαζε ό,τι και αν λεγόταν γι αυτούς, καθώς ήταν πολύ ερωτευμένοι. Όταν, όμως, πέρυσι τον Φεβρουάριο ήρθε η πρώτη κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι, αυτή η βαριά ατμόσφαιρα που προϋπήρχε, επηρέασε αρνητικά τόσο την ταλαντούχα performer όσο και τον γνωστό διατροφολόγο. Έτσι, τότε πήραν την απόφαση να δώσουν τέλος στη σχέση τους, η οποία όμως δεν ήταν οριστική αφού ξανάσμιξαν λίγους μήνες μετά, έχοντας διαπιστώσει πως ο ερωτάς τους ήταν πολύ δυνατός για να πληγεί από τέτοιου είδους προβλήματα.

Παρότι όμως τα είχαν συζητήσει αρκετές φορές και φέτος το καλοκαίρι φαινόταν πως η σχέση τους ήταν πιο δυνατή από ποτέ, τελικά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στις... Σειρήνες. Όπως αναφέρουν και άνθρωποι που έζησαν από πρώτο χέρι τα γεγονότα, «τελικά τα προβλήματα δεν λύθηκαν κι έτσι ήρθε η φθορά στη σχέση».
Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved