Μαντώ Γαστεράτου: «Στην οικογένεια μου θέλω να γνωρίσω τον άνθρωπο που θα παντρευτώ»
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: «Στην οικογένεια μου θέλω να γνωρίσω τον άνθρωπο που θα παντρευτώ»

Συνάντησε δυσκολίες όταν πρόσφατα αποφάσισε να φύγει από το πατρικό της σπίτι η Μαντώ Γαστεράτου;

«Καθόλου! Το σπίτι που επέλεγα να μείνω είναι δύο στενά παραπάνω από το πατρικό μου. Όταν έκανα την ανακαίνιση, ο πατέρας μου ήταν ο αρχιμάστορας μέσα στο σπίτι και τα είχε αναλάβει όλα αυτός. Οπότε με βοήθησε και εκεί ο Χρηστάρας. Η μετάβαση ήταν πολύ ομαλή».

Τώρα που ζει μόνη της, έχει γίνει πιο διεκδικητική όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι της δουλειάς της; «Ε, βέβαια! Μεγαλώνοντας, όσο περισσότερη εμπειρία αποκτήσεις όσο περισσότερα χιλιόμετρα γράψει το κοντέρ σου, μαθαίνει να γίνεσαι πιο διεκδικητική. Καταβάλλεις και περισσότερη προσπάθεια. Και έχουμε και να πληρώσουμε και τους λογαριασμούς»

Στον έρωτα πώς λειτουργεί; «Στο παρελθόν πολλές φορές δεν εξέφραζα τα συναισθήματα μου. Στην πορεία όμως ανακάλυψα ότι δεν τα εξέφραζα ίσως γιατί δεν είχα βρει αυτόν που θα μπορούσε να με κάνει να ανοιχτώ. Όταν βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, αλλάζεις και αναθεωρείς. Πλέον δεν κρύβω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου».

Έχει δηλώσει ότι στην οικογένεια της θα γνωρίσει τον άντρα εκείνον με τον οποίο θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της. Πλησιάζει αυτή η στιγμή; «Πράγματι έτσι είναι. Στην οικογένεια μου θέλω να γνωρίσω τον άνθρωπο που θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά μαζί του. Τώρα δεν ξέρω αν ακούγεται ρομαντικό αυτό, αλλά έτσι το έχω στο μυαλό μου. Αν έχω σκοπό να γνωρίσω τον σύντροφο μου στην οικογένεια μου θα ήθελα να το μοιραστώ πρώτα με εκείνον και με τους δικούς μου», απαντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved