Το νέο ξέσπασμα της Αρναούτη και η απόφαση: «Δεν ξαναμιλάω... Έχω να δω την υγεία μου»
Showbiz

Το νέο ξέσπασμα της Αρναούτη και η απόφαση: «Δεν ξαναμιλάω... Έχω να δω την υγεία μου»

Μία ακόμα ανάρτηση-ξέσπασμα έκανε η Μίνα Αρναούτη, λίγο πριν περάσει για ακόμα μία φορά την πόρτα του χειρουργείου όπως της έχουν υποδείξει οι θεράποντες γιατροί της.

Η ίδια, αγανακτισμένη για όλα όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη, ξεσπά για ακόμα μία φορά μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, ενημερώνοντας άπαντες πως πρόκειται να υπάρξει περίοδος σιγής από εκείνη, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή η ίδια θα χρειαστεί και πάλι να νοσηλευτεί. Διαβάστε τι έγραψε:

«Ψαξτε την αληθεια σας α-θο-ρυ-βα !!!
Λετε 35″ !!! Αυτα τα 35″ ειναι συμπερασμα δικο σας αλλιως απο που προκυπτουν;;; Απο τα χαλικια;;; εγω ειχα χαλικια, χωματα, κλαδια και χορτα στο σωμα μου αφου ηρθα σε επαφη με το εδαφος. Ολες οι ανοιχτες πληγες μου ηταν γεματες με διαφορα απο αυτα.
Θα ειμαι υπολογος ενα χρονο τωρα γιατι βρεθηκαν χαλικια πανω του;;; ειμαστε σοβαροι;
Δηλαδη για ονομα... ο δημοσιογραφος βγαζει φωτογραφιες με τον Παντελη και καλα νεκρο στο αμαξι...δεν ξερω τι ειναι πιο τραγικο.. που ειπε ψεματα ο δημοσιογραφος ή που του επετρεψαν να το κανει ! Τι ανθρωποι ειστε εσεις;!
Δεν ξαναμιλαω.. εχω να δω την υγεια μου και το χειρουργειο που προκειται να κανω!! Εξαλλου εσας δεν σας ενοιαξε ποτε για μενα.
Τελος...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved