5 τρόποι για να μην έχεις ποτέ ξανά κακό πρώτο ραντεβού
Showbiz

5 τρόποι για να μην έχεις ποτέ ξανά κακό πρώτο ραντεβού

Δεν τα πήγαινα πάντα καλά με τα «πρώτα ραντεβού». Συνήθως είχα τρομερό άγχος, ειδικά όταν μου άρεσε πολύ ο άλλος. Δεν ήξερα -φυσικά- τι να βάλω, τι να πω, πώς να αντιδράσω. Και η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές είχα φτάσει στο τσακ να τα ακυρώσω όλα, γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ την αγωνία. Ε, στο τέλος κάπως ηρεμούσα, φορούσα το αγαπημένο μου τζιν, βαφόμουν ελάχιστα και πήγαινα.

Βλέπεις, το να βγαίνεις πρώτο ραντεβού με κάποιον που θες πολύ σε κάνει κάπως... ευάλωτη. Όσο σίγουρη κι αν είσαι για τον εαυτό σου. Όση αυτοπεποίθηση κι αν έχεις. Όταν ο άλλος σου αρέσει -και μάλιστα πολύ- είναι λογικό να θέλεις να κάνεις την καλύτερη πρώτη εντύπωση. Να τον εντυπωσιάσεις και να τον κάνεις να πέσει κάτω ξερός. Αλλά πάντα κάτι γίνεται. Και υπάρχουν μάλιστα φορές που πάνε όλα στραβά. Μου έχει τύχει. Και χαλάει το πρώτο ραντεβού. Και άρα δεν υπάρχει δεύτερο ή τρίτο.

Γι' αυτές τις φορές λοιπόν, σου έχω τα 5 tips που θα σε βοηθήσουν έτσι ώστε να μην έχεις ποτέ ξανά κακό πρώτο ραντεβού:

1. Μη φοβάσαι τη σιωπή

Ένα από τα μεγαλύτερά μας λάθη, κορίτσια, είναι όταν μιλάμε πολύ. Και όταν λέω πολύ, εννοώ ΠΟΛΥ. Τύπου του έχουμε πει με κάθε λεπτομέρεια μέχρι και τι ώρα ξυπνάει το σκυλί μας το βράδυ για να πιει νερό, ενώ εκείνος δεν μας έχει πει ακόμη καν το επίθετό του. Ξέρω πως πολλές φορές φρικάρεις στην ιδέα της σιωπής και σκέφτεσαι πως λέγοντας και κανά δυο (τρεις, πέντε, χίλιες) κουβέντες παραπάνω, δεν θα υπάρχει αμηχανία. Όχι. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Μερικές φορές τα μάτια λένε περισσότερα από το στόμα. Πάρε τον χρόνο σου. Άσε και εκείνον να πάρει τον δικό του.

Διαβάστε περισσότερα στο Dutchesss.queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved