Μπέτυ Λιβανού: «Ποτέ δεν είχα βαθμολογήσει τον εαυτό μου στο 100%»
Showbiz

Μπέτυ Λιβανού: «Ποτέ δεν είχα βαθμολογήσει τον εαυτό μου στο 100%»

Ποια θεωρεί την κορυφαία της επαγγελματική στιγμή η Μπέτυ Λιβανού; Που έχει δώσει το 100% του εαυτού της;

«Θεωρώ πως πουθενά δεν έχω δώσει το 100% αυτού που κουβαλάω μέσα μου. Μιας και μιλάμε με ποσοστά, κάθε φορά που τελείωνα μια σκηνή στο σινεμά μου άρεσε να βαθμολογώ τον εαυτό μου κατά πόσο είχα πετύχει τελικά αυτό που ήθελα. Ποτέ λοιπόν δεν είχα βαθμολογήσει τον εαυτό μου στο 100%» τόνισε στην Αγορά.

-Επομένως είστε πολύ αυστηρή μαζί του…

«Είμαι τελειομανής, τι να κάνουμε; Είμαι τελειομανής με ό,τι ασχολούμαι και θέλω πάντα τα πράγματα να γίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

-Πάντως, είναι γεγονός ότι είστε σαν επισκέπτης στην υποκριτική, υπό την έννοια ότι κατά καιρούς έχετε κάνει μεγάλες παύσεις από τον χώρο.

«Έτσι ακριβώς είναι κι αυτή την αίσθηση έχουν και οι υπόλοιποι άνθρωποι του χώρου για μένα. Το ίδιο μου έλεγε και ο σκηνοθέτης της παράστασης μας, ο Αλέξανδρος Ρήγας, ότι έτσι με αντιμετωπίζουν στο επάγγελμα. Έχουν, εν ολίγοις, για μένα την εικόνα ενός ανθρώπου που έρχεται και φεύγει από τον χώρο συγκυριακά. Έχω πολλά ενδιαφέροντα στη ζωή μου, εσείς απλά γνωρίζετε μόνο αυτή την πλευρά της. Το ζητούμενο είναι να έχω μια ζωή έτσι όπως εγώ την επιλέγω, γιατί αυτό μου δίνει ευχαρίστηση και αρμονία.»

-Αυτό τι οικονομικό τίμημα είχε για εσάς;

«Μα εγώ ποτέ δεν είχα ως κύριο επάγγελμα την υποκριτική, αφού με την συχνότητα που δουλεύω δεν θα μπορούσε να είναι το κύριο επάγγελμα μου. Η μόνη φορά που έβγαλα λεφτά ως ηθοποιός ήταν όταν έκανα μια καθημερινή σειρά για την τηλεόραση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved