Κατερίνα Μισιχρόνη: «Το πώς θα διαμορφώσεις τη ζωή σου είναι καθαρά προσωπική δουλειά»
Showbiz

Κατερίνα Μισιχρόνη: «Το πώς θα διαμορφώσεις τη ζωή σου είναι καθαρά προσωπική δουλειά»

Η Κατερίνα Μισιχρόνη είναι και επιχειρηματίας… παράγει και εξάγει ελαιόλαδο. Θα μπορούσε να αφήσει το χώρο της υποκριτικής;

«Μου αρέσει πολύ να κάνω τα πράγματα αλληλοσυμπληρωματικά, οπότε η απάντηση είναι όχι» τόνισε στο Καρφί.

-Απομυθοποιώντας το χώρο σε Ελλάδα και Αμερική, ποια τα συμπεράσματα;

«Το συμπέρασμα, ανεξαρτήτως εδάφους, είναι το ίδιο. Το πώς θα διαμορφώσεις τη ζωή σου είναι καθαρά προσωπική δουλειά και απαιτεί τόνους δουλειάς, επιθυμίας, πίστης, υπομονής και τόλμης.»

-Τι σε φόβισε περισσότερο στο αμερικάνικο όνειρο; Υφίσταται;

«Ίσως ο εαυτός μου. Αναμετρήθηκα αρκετά μαζί του, άλλες φορές ήταν ευχάριστο και αποκαλυπτικό και άλλες πάλι επώδυνο. Όλα τα όνειρα υφίστανται αρκεί να τα πιστέψεις και να έχεις την επιθυμία και την αντοχή να τα υποστηρίξεις και να μην τα εγκαταλείψεις.»

-Μπορείς να πεις κάποια από τις αναμετρήσεις που είχες ή τις δυσκολίες που αντιμετώπισες;

«Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετώπισα ήταν το ότι βρέθηκα ξαφνικά σε ένα τόσο διαφορετικό κοινωνικό, επαγγελματικό και καλλιτεχνικό σύστημα, όπως το αμερικανικό. Για να μπορέσω να ενταχθώ και να προσαρμοστώ στο συγκεκριμένο περιβάλλον έπρεπε να αλλάξω πολλά πράγματα στον τρόπο σκέψης μου, στην οπτική που έβλεπα μέχρι τότε τα πράγματα αλλά και να ενδυναμώσω το μυαλό και την ψυχή μου. Και φυσικά, το γεγονός ότι τους πρώτους μήνες δεν είχα δουλειά ήταν δύσκολο, πολύ. Ούσα όμως σε απόσταση αυτή τη στιγμή, αναγνωρίζω το ποσό πολύτιμο είναι τελικά να προκαλείς, με στόχο την εξέλιξη, τον εαυτό σου. Ειλικρινά είναι ένα ανεκτίμητο ταξίδι.»

-Ως άνθρωπος λειτουργείς κυρίως με το συναίσθημα ή τη λογική;

«Ακούω σχεδόν πάντα το συναίσθημά μου, τουλάχιστον το αναγνωρίζω. Νομίζω ότι κάποια χρόνια πριν ήμουν πολύ πιο παρορμητική, τον τελευταίο καιρό μαθαίνω πως να εντάσσω και τη λογική στις αποφάσεις μου χωρίς όμως να απομακρύνομαι από την καρδιά μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved