Ορφέας Αυγουστίδης: «Ο έρωτας όμως είναι τέλειος ακόμα και αν δεν…»
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: «Ο έρωτας όμως είναι τέλειος ακόμα και αν δεν…»

Δεδομένου ότι η Μαρία Τζομπανάκη είναι δυναμική γυναίκα, έχει πιάσει τον εαυτό του να αποζητά αυτό το πρότυπο;

«Είναι σχετικό. Όσο δυναμικός και αν είναι κάποιος έχει τα τρωτά του σημεία. Το θέμα, όμως, δεν είναι τι ζητάς εσύ, αλλά και τι αντέχει ο άλλος σε σένα. Ο έρωτας είναι ένα γλυκό που πρέπει να δέσει. Είναι χημεία. Οπότε δεν ξέρω ποια είναι η γυναίκα που θα με συμπληρώσει. Φυσικά θα ήθελα μια δυναμική γυναίκα δίπλα μου, αλλά τελικά μπορεί εκείνη που θα με συμπληρώσει να είναι μία γυναίκα χαμηλών τόνων», λέει ο Ορφέας Αυγουστίδης στο Πρώτο Θέμα.

Πιστεύει στο «για πάντα;»;

«Δεν ξέρω, ίσως θα μπορούσε να συμβεί από δύο ανθρώπους που δεν θα έχουν στόχο να μείνουν για πάντα μαζί και δεν θα σκέφτονται πώς θα δουλέψει η σχέση τους. Είναι μια νεύρωση αυτό. Μη νομίζει ότι δεν με απασχολεί το ζητημάτων σχέσεων. Όλους μάς απασχολεί. Έχω ανησυχίες γύρω από αυτό το θέμα. Ο έρωτας όμως είναι τέλειος ακόμα και αν δεν βγάζουμε ποτέ άκρη με αυτόν», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Το διαζύγιο των γονιών του τον επηρέασε ή ήταν μία ανώδυνη διαδικασία για εκείνον;

«Όταν αποδέχεσαι ότι δεν είναι υποχρεωτικό να μένουν για πάντα μαζί δύο άνθρωποι που σμίγουνε κάποια στιγμή, είσαι υγιής. Τίποτα δεν περνάει στο "έτσι" και όσοι λένε ότι το "διαζύγιο των γονιών μου δεν με επηρέασε", λένε μεγαλοστομίες. Και αν δεν σε επηρέασε, ίσως θα έπρεπε να σε επηρεάσει. Γιατί κάτι αλλάζει μέσα σου. Και εγώ μετά το διαζύγιο τους συνέχισα να βλέπω και τους δύο μου γονείς, συνέχισα να παίρνω αγάπη. Στην ουσία δεν άλλαξε τίποτα. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν είδα πώς ο χωρισμός είχε επίδραση επάνω στη μητέρα μου και στον πατέρα μου. Είναι ένα μάθημα ζωής που αργότερα το ζεις και εσύ. Κάνεις μια σχέση, τελειώνει και λες δεν θα τον ξεπεράσω ποτέ τον χωρισμό και ξαφνικά ως δια μαγείας τον ξεπερνάς», απαντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved