Valentine's Day: Πέρυσι ζευγαρωμένοι… φέτος μπακούρια!
Showbiz

Valentine's Day: Πέρυσι ζευγαρωμένοι… φέτος μπακούρια!

«Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ» λέει το τραγούδι ή μήπως γιορτάζουνε κάθε μέρα όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι;

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αφιερωμένοι στον έρωτα. Τα δώρα, οι ευχές, οι αγκαλιές, τα φιλιά και τα ρομαντικά δείπνα έχουν την τιμητική τους. Μπορεί πέρυσι να περίμεναν με αγωνία αυτή την ημέρα και να έψαχναν μέρες πριν τι δώρο θα πάρουν στο ταίρι τους, ωστόσο, κάποιοι φέτος αυτή την ημέρα δεν θα την γιορτάσουν καθώς χώρισαν και δεν πρόλαβαν να βρουν το άλλο τους μισό.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τους celebrities της εγχώριας showbiz που δεν θα βάλουν #valentineday στα social media.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν θα γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων, αφού οι δυο τους αποφάσισαν να βάλουν τέλος όχι μόνο στην κοινή επαγγελματική τους ζωή, αλλά και στον γάμο τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά τον χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο όχι μόνο έσβησε το τατουάζ που είχε κάνει για εκείνον στο χέρι της, αλλά αφοσιώθηκε στην δουλειά της , με αποτέλεσμα να μην βρει τον έρωτα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιώργος Κοτσοβός δεν είναι πια μαζί. Μεταξύ μας, μετά το θερμό επεισόδιο στα μπουζούκια δύσκολα θα μπορούσαν να είναι μαζί. Η παρουσιάστρια του Alpha φέτος δεν έχει Βαλεντίνο.

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος δεν θα γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων, αφού το ζευγάρι έπειτα από αρκετά χρόνια γάμου αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

Η Σάσα Μπάστα έμεινε χωρίς Βαλεντίνο στην κυριολεξία, αφού μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, η τραγουδίστρια και ο dj Valentino δεν είναι πια μαζί.

Η Νίνα Λοτσάρη και ο Διονύσης Πάνος δεν θ’ ανταλλάξουν δώρα και ευχές για ερωτευμένους, αφού εδώ και λίγο καιρό αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στην ζωή τους.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την Αθηνά Ωνάση, η οποία φέτος θα περάσει την ημέρα των ερωτευμένων μόνη της.

Λίγες μέρες, πριν τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου, η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους. Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι το καλοκαίρι έκανε χωριστά διακοπές, ενώ τον Σεπτέμβριο θέλησαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Τελικά δεν τους βγήκε.

Η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας χώρισαν! Μπορεί κάποιοι να υποστήριζαν πως οι δυο τους θ' ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ωστόσο, συνεχίζουν να συνεργάζονται.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ζωή Τζάνη χώρισαν, αφού εκείνη του έκανε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας. Το μοντέλο δεν τα έβαψε "μαύρα" και την ημέρα των ερωτευμένων θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Κωνσταντίνος Λιάπης χώρισαν μετά από εφτά χρόνια σχέσης και ενώ έκαναν σχέδια γάμου.

Κι αν νομίζετε πως μόνο οι παραπάνω είναι οι χωρισμένοι της εγχώριας showbiz κάνετε μεγάλο λάθος!

Η Βάσω Γουλιελμάκη δεν είναι πια μαζί με τον Νικόδημο Παπαβασιλείου μετά από τέσσερα χρόνια.

Χωρισμένος όμως είναι και ο Σωκράτης Αλαφούζος! Ο ηθοποιός και η Άλεξ Οικονομίδου αποφάσισαν από κοινού πως η σχέση αυτή δεν τράβαγε άλλο.

Φέτος, ο Άκης Πετρετζίκης δεν θα στείλει λουλούδια στην αγαπημένη του, αφού χώρισαν πριν λίγες μέρες. Το ίδιο θα κάνουν και ο Ορέστης Τζιόβας, ο Βαλάντης και ο Γιώργος Παπαγεωργίου αφού είναι ελεύθεροι και ωραίοι.

Τέλος, η Εριέττα Κούρκουλου, η Διονυσία Κουκίου και η Josephine δεν θα λάβουν ανθοδέσμη, ούτε θα στείλουν μήνυμα γεμάτο αγάπη και καρδούλες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved