Λιάγκας – Σκορδά: Σενάρια επανασύνδεσης!
Showbiz

Λιάγκας – Σκορδά: Σενάρια επανασύνδεσης!

Αν και το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά μόνη της πηγαίνει εξαιρετικά καλά σε ποσοστά τηλεθέασης, τόσο στο σύνολο του κοινού όσο και στο κοινό ηλικίας 15-44, πολλοί είναι αυτοί που επισημαίνουν με νόημα πως φέτος δεν υπάρχει αντίπαλος στην πρωινή ψυχαγωγία και πως αν υπήρχε, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.

Από την άλλη, η καριέρα του Γιώργου Λιάγκα θυμίζει «σκοτσέζικο ντους» με το «Rising Star» να πηγαίνει εξαιρετικά καλά σε ποσοστά τηλεθέασης, όμως το καθημερινό «Lucky Room» να χάνει τη μάχη του τηλεκοντρόλ από την ελληνοκυπριακή σειρά του Αlpha «Έλα στη θέση μου» και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά.

Υπάρχουν λοιπόν πρόσωπα στον ΑΝΤ1 που θέλουν το ζευγάρι και πάλι μαζί τηλεοπτικά, θεωρώντας πως οι δυο τους σαν δίδυμο είναι πραγματικά ανίκητοι. Κάτι όμως που φαινομενικά είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, καθώς ο χωρισμός τους είναι πολύ πρόσφατος.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν με νόημα καλά πληροφορημένες πηγές στο ΛΟΙΠΟΝ, δεν υπήρξαν έντονες διαφωνίες και μεγάλο παρασκήνιο και το γεγονός πως Λιάγκας και Σκορδά συνεχίζουν να έχουν καλές σχέσεις, λόγω των παιδιών τους, θα βοηθούσε πολύ και στην τηλεοπτική τους επανένωση.

Ένα ενδεχόμενο βέβαια που το πρώην ζευγάρι αποκλείει κατηγορηματικά. «Γιώργος και Φαίη παραμένουν φίλοι και πάνω απ' όλα γονείς», επισημαίνει πηγή από το περιβάλλον τους στο ΛΟΙΠΟΝ, προσθέτοντας: «Όταν δήλωσαν "μας ενώνουν τα παιδιά μας", το εννοούσαν, αλλά μέχρι εκεί. Δεν πρόκειται να ξανασυνεργαστούν τηλεοπτικά. Τουλάχιστον, απ' ό,τι λένε τώρα. Είναι ακόμη νωπές οι πληγές του χωρισμού. Άλλωστε, κάτι τέτοιο θεωρούν πως θα έβλαπτε την καριέρα τους». Το μόνο βέβαιο είναι πως οι όποιες αποφάσεις αργούν ακόμη και δεν πρόκειται να παρθούν πριν από το τέλος της φετινής τηλεοπτικής περιόδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved