Εσείς έχετε δει την εδώ και πέντε χρόνια σύντροφο του Σάββα Πούμπουρα;
Showbiz

Εσείς έχετε δει την εδώ και πέντε χρόνια σύντροφο του Σάββα Πούμπουρα;

Ο Σάββας Πούμπουρας ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων της σόουµπιζ που δεν αρέσκονται στη δηµοσιοποίηση της προσωπικής τους ζωής. Σπάνια τον βλέπουµε να φιγουράρει στα έντυπα µαζί µε τη σύντροφό του Αρετή και ακόµη σπανιότερα τον έχουµε ακούσει να µιλάει γι’ αυτή.

Κάτι όµως φαίνεται ότι έχει αλλάξει το τελευταίο διάστηµα, καθώς ο παρουσιαστής του Alpha εµφανίζεται ολοένα και πιο απενοχοποιηµένα µε την αγαπηµένη του, ακόµη και στα πιο απρόσµενα µέρη, όπως αποδεικνύουν οι πρόσφατες φωτογραφίες τους. Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι ταξίδεψε αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη µε αφορµή τις επαγγελµατικές υποχρεώσεις του Σάββα, ο οποίος παρουσίασε τους παγκόσµιους αγώνες kick boxing µε τίτλο «Armageddon», στο «Ιβανώφειο» για φιλανθρωπικό σκοπό. Στόχος των διοργανωτών και των αθλητών ήταν να ενισχύσουν τον µη κερδοσκοπικό οργανισµό «Καταφύγιο Γυναικών» και να προαγάγουν την καταπολέµηση κάθε µορφής κακοποίησης. Το ζευγάρι υποδέχτηκαν οι διοργανωτές στο αεροδρόµιο «Μακεδονία» πριν από λίγες ημέρες, από όπου έφυγαν µε προορισµό κεντρικό ξενοδοχείο όπου διέµειναν. Αφού χαλάρωσαν για λίγο απολαµβάνοντας την υπέροχη θέα στον Θερµαϊκό Κόλπο και τον Λευκό Πύργο, µετέβησαν -πιασµένοι µάλιστα από το χέρι- στο «Ιβανώφειο» όπου πραγµατοποιήθηκε η εκδήλωση. Ήταν εγκρατείς και προσεκτικοί και µονάχα κάποια διακριτικά βλέµµατα και µικρές εκδηλώσεις τρυφερότητας µαρτυρούσαν τον έρωτά τους.
Αργά το βράδυ, σύμφωνα με τη real, έκαναν µια µικρή βόλτα στο κέντρο της συµπρωτεύουσας πριν επιστρέψουν στο ξενοδοχείο. Έπρεπε, άλλωστε, τα ξηµερώµατα να είναι και πάλι στο αεροπλάνο, προκειµένου ο Σάββας Πούµπουρας να είναι συνεπής στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις του και συγκεκριµένα στην εκποµπή του Alpha «Σπίτι μου σπιτάκι μου», όπου συµµετέχει, πλαισιώνοντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Σάββας και η Αρετή είναι πέντε χρόνια µαζί. Αρκετά διστακτικά και σε πολύ ελεγχόµενο βαθµό, η σχέση τους έχει δει ως έναν βαθµό το φως της δηµοσιότητας. Και µπορεί ο παρουσιαστής να δηλώνει στο στενό του περιβάλλον παράφορα ερωτευµένος µε την Αρετή του, αρνείται όµως κατηγορηµατικά να αποκαλύψει περισσότερες λεπτοµέρειες τόσο για εκείνη όσο και για τη σχέση τους. Από την άλλη, ούτε η όµορφη Αρετή φαίνεται να επιθυµεί να «πρωταγωνιστήσει» στον χορό της δηµοσιότητας. Αυτή, άλλωστε, η διακριτικότητα ταυτίζεται απόλυτα µε τη φιλοσοφία ζωής του Σάββα και είναι κάτι που ο ίδιος λάτρεψε στην αγαπηµένη του από την πρώτη στιγµή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved