Σάκης Τανιμανίδης: «Με τον Γιώργο ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε φίλοι»
Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: «Με τον Γιώργο ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε φίλοι»

Για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά και τι ήταν αυτό που τον έκανε να κλείσει την πόρτα του Alpha, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Σάκης Τανιμανίδης.

Οι σχέσεις σου με τον Γιώργο πώς είναι;
«Με τον Γιώργο ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε φίλοι. Αυτό δεν αλλάζει. Τον αγαπάω πολύ και θα είμαι δίπλα του σε κάθε του βήμα και όποτε με χρειαστεί. Τώρα όταν με κάποιον κοιμάσαι και ξυπνάς μαζί για 4-5 χρόνια, δουλεύεις μαζί, ταξιδεύεις μαζί... κάποια στιγμή μπορεί αυτό το overdose να δημιουργήσει και κάποιες τριβές. Είναι λογικό! Δεν σημαίνει όμως ότι παύεις να είσαι φίλος ή ότι έχει συμβεί κάτι άσχημο μεταξύ μας όπως γράφεται! Ελπίζω να μην απογοητεύω τα media λέγοντας ότι δεν είμαστε μαλωμένοι»

Αν σας ζητούσαν να ενώσετε τις δυνάμεις σας σε άλλο πρότζεκτ θα καθόσουν στο ίδιο τραπέζι να το συζητήσεις;
«Δεν υπάρχει φορά που θα με καλέσει κάποιος σε «τραπέζι συζητήσεων» και θα πω «όχι»!»

Τελικά η τηλεόραση βλάπτει σοβαρά τη φιλία;
«Αλήθεια, αλλά δεν βλέπω την άμεση σύνδεση...»

Τι σε έκανε να κλείσεις πίσω σου την πόρτα του Alpha;
«Δεν το βλέπω ως «κλειστή πόρτα», γιατί κριτήριο δεν ήταν «το κανάλι», αλλά ένα πρότζεκτ που μου αρέσει πολύ. Ο Alpha είναι το κανάλι που πίστεψε σε μένα και του χρωστάω! Αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ»

Με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ θα συνεργαστείτε και σε κάτι άλλο εκτός από το «Survivor»;
«Συζητάμε για αρκετά νέα πρότζεκτ που έχουμε δημιουργήσει στη νέα μας εταιρεία, την Baby Blue Project, ένα εκ των οποίων είναι και ένα σούπερ ταξιδιωτικό show σε όλο τον κόσμο με τίτλο «Around the World in 80 Lives»! Η συνέχεια... αφού επιστρέψω από Αγιο Δομίνικο», λέει ο ίδιος στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved