Βίκυ Κάβουρα: Αν έβρισκα ότι ο φίλος μου έχει άλλες δύο και δεν το έχω καταλάβει, θα ένιωθα… ηλίθια
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: Αν έβρισκα ότι ο φίλος μου έχει άλλες δύο και δεν το έχω καταλάβει, θα ένιωθα… ηλίθια

Στην παράσταση «Πετάει πετάει» πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν η Βίκυ Κάβουρα.

«Η μητέρα μου, που με είδε στο θέατρο, μου είπε: «Τελικά θα γινόσουν ωραία αεροσυνοδός». Ο αδερφός μου έχει έρθει πολλές φορές, η μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήρθαν και τους άρεσε πολύ. Οι γονείς μου είναι συγκρατημένοι στις εκδηλώσεις τους, κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα, αλλά από το βλέμμα τους μπορώ να καταλάβω ότι τους άρεσε πολύ. Ξέρεις, όταν οι γονείς μου είναι ανάμεσα στο κοινό, νιώθω και εγώ γεμάτη και δίνομαι περισσότερο στον ρόλο»

Πώς είναι το κλίμα με τους συμπρωταγωνιστές της;
«Τα πάμε πάρα πολύ καλά! Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για κανέναν. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Γιατί συναναστρέφεσαι καθημερινά στη δουλειά και κάποια στιγμή θα βγουν και τα αρνητικά. Τα κορίτσια, όμως, όσο περνά ο καιρός, τα ερωτεύομαι περισσότερο. Είμαστε πολύ αγαπημένες, φροντίζουμε η μία την άλλη να ντυθεί»

Πώς θα αντιδρούσε αν στην πραγματικότητα βρισκόταν στη θέση της Γκρέντχεν και μάθαινε ότι ο σύντροφος της την απατά;
«Αν έβρισκα ότι ο φίλος μου έχει άλλες δύο και δεν το έχω καταλάβει, θα ένιωθα... ηλίθια Πώς θα αντιδρούσα; Είμαι πολιτισμένη σε βαθμό ζεν, θα έφευγα και θα ξενέρωνα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να τον ερωτευτώ αυτόν τον άνθρωπο πάλι, θα είχε πέσει τόσο πολύ στα μάτια μου», λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved