Ο Στέλιος Χανταμπάκης… συστήνεται
Showbiz

Ο Στέλιος Χανταμπάκης… συστήνεται

Οικογενειάρχης, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, 31 ετών και πιστός σύντροφος εδώ και μια πενταετία. 

Ο Στελιος Χανταμπακης μόλις είδε την Ολγα Πηλιάκη ήξερε ότι δεν μοιάζει με τις υπόλοιπες γυναίκες. Η Ολυμπιονίκης με την εθνική ομάδα της ρυθμικής που σταμάτησε τον πρωταθλητισμό μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 είναι η γυναίκα που τον βοήθησε να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Είναι η μητέρα των δύο παιδιών του.

«Είμαι παντρεμένος τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο γιος μας είναι στα τριάμισι και η κόρη μας 45 ημερών. Κατάγομαι από το Βόλο. Έπαιζα ποδόσφαιρο από μικρός. Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον ΟΦΗ. Τη μητέρα μου τη γνώρισε στον Βόλο όταν πήρε μεταγραφή στη Νίκη βόλου. Στην Αθήνα βρέθηκα λόγω της μεταγραφής μου στον Πανελευσινιακό. Είχα περάσει στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής μετά το Λύκειο, αλλά δεν πήρα ποτέ το πτυχίο. Ήθελα να έρθω στην Αθήνα, να κυνηγήσω τη ζωή. Ψαχνόμουν. Έμεινα στο Περιστέρι, στο κοτέτσι της γιαγιάς μου που μετέτρεψα σε δώμα. Ναι, αλήθεια, είχε κότες η γιαγιά μου. Έβγαινα συνεχώς στην αρχή για να μάθω την Αθήνα. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Μεγάλωσα με την απόλυτη ελευθερία στο πατρικό μου και πάντοτε είχα το άγχος μην τους εκθέσω με τις αποφάσεις στη ζωή μου. Δεν ήθελα να κάνω λάθος επιλογές. Ξεκίνησα να δουλεύω βράδυ. Στο "Ακρωτήρι", στο "Galea", στο "Mercedes" ως μπάρμαν, πώς βρέθηκα να δουλεύω ως μοντέλο; Τυχαία. Δούλευα στο μαγαζί που είχαν ανοίξει στη Φωκίωνος Νέγρη ο Φώτης-Γιαννιώτης, ο Μάνος Πανταζής και ο Στάθης Καβούκης, με έβλεπαν με το χαμόγελο και την ενέργεια μου και μου έκαναν προτάσεις για μαγαζιά στην παραλιακή. Κάπως έτσι μου είχε προτείνει και ο Ασλάνης δουλειά.

Έπρεπε να σκεφτώ τι ήταν πιο κερδοφόρο, γιατί τελείωνα τη δουλειά του Σαββάτου στις πέντε τα ξημερώματα και στις έξι έπρεπε να είμαι στο γήπεδο για τον αγώνα της Κυριακής. Ούτε 18 δεν ήμουν καλά-καλά. Έβλεπα ότι οι αθλητές πρέπει να είναι αφοσιωμένοι, αλλά εγώ έπαιρνα από το ποδόσφαιρο 400 ευρώ τον μήνα και μέσα σε ένα Σαββατόβραδο στο μπαρ μπορεί να καθάριζα τα ίδια λεφτά. Όταν πήγα φαντάρος το 2006, πήρα την απόφαση να αφήσω την μπάλα. Με βοήθησε το γεγονός ότι συνεργάστηκα με σπουδαίους φωτογράφους, γιατί ούτε το πιο ψηλό μοντέλο ήμουν, ούτε το πιο ωραίο. Έγραφα καλά στον φακό, τους έκανα. Ήρθαν καλές δουλειές στο ξεκίνημα μου που με έκαναν αναγνωρίσιμο στον χώρο και μου έφεραν προτάσεις για δουλειά. Έκανα την καμπάνια του Jagermeister, έκανα το εξώφυλλο στο "Life&Style"με την Έλενα Παπαρίζου και έπαιξα στο βιντεοκλίπ του "Τώρα θα πονάς" της Νατάσας Θεωδορίδου. Ακούστηκε το όνομα μου και μπήκα και στην τηλεόραση. Δεν είχα γνωριμίες. Ήμουν πάντα ντόμπρος και χαμογελαστός. Με βοήθησε ο χαρακτήρας μου να κάνω ό,τι έκανα. Στην αρχή με φώναζαν στις εκπομπές σαν γλάστρα, να πλαισιώνω τους κεντρικούς πρωταγωνιστές. Μετά ήρθε η εκπομπή "Wanted", Μετά πέρασα από casting για την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου και έμεινα δύο χρόνια. Έκανα και ραδιόφωνο 7-10 το πρωί στον ΜΑD. Φέτος είμαι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ήταν η πρώτη που μου πρότεινε να κάνω τηλεόραση πριν από χρόνια, όταν είχε φύγει ο Σάββας Πούμπουρας από την τότε εκπομπή της. Στο "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" περνάω καλά. Έχουμε μια υπέροχη συνεργασία τόσο με το κανάλι όσο και με τη Ναταλία» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved