Το ξέσπασμα Έλληνα τραγουδιστή για τα reality. «Δεν τους θυμάται κανείς…»
Showbiz

Το ξέσπασμα Έλληνα τραγουδιστή για τα reality. «Δεν τους θυμάται κανείς…»

Έλληνας επιτυχημένος και καταξιωμένος τραγουδιστής, ξεσπά και τα βάζει με τα reality τραγουδιών. «Δεν τους θυμάται κανείς…» δηλώνει μεταξύ άλλων για τους παίκτες που αναζητούν την τύχη τους στα παιχνίδια αυτά.

-Πώς είσαι αυτό τον καιρό;

«Ένα από τα σημερινά θέματα που είμαι ενάντια και καυτηριάζω είναι το γεγονός ότι, λόγω της πολιτικής κατάστασης και της αστάθειας που υπάρχει, τα κανάλια της τηλεόρασης έχουν εφεύρει, πολλά χρόνια πριν, τα ριάλιτι, που εξαναγκάζουν τον κόσμο να τρέχει και να πιστεύει ότι μπορεί να γίνει τραγουδιστής. Κι αυτό το έχουν μεταφέρει και στα μικρά παιδάκια. Το να γίνεις τραγουδιστής και να πετύχεις δεν είναι καθόλου εύκολο, είναι πολύ δύσκολο και με τα σημερινά δεδομένα, γιατί αφήνουν τα παιδιά και κάνουν όνειρα και μετά καίγονται τα όνειρα τους» τόνισε στο Λοιπόν ο Γιώργος Γερολυμάτος.

-Ναι, αλλά δεν θα πρέπει να προβληθούν τα νέα ταλαντούχα παιδιά με κάποιον τρόπο;

«Βεβαίως, αλλά μην κάνουν «ενέσεις» συνέχεια. Να υπάρχει μία εκπομπή, να βγαίνουν κάποια πού και πού, αλλά εδώ όλη η Ελλάδα έχει ξεσηκωθεί και όλη η Ελλάδα τραγουδάει."Κάθε περιοχή έχει μεζεδοπωλεία, κλαμπάκια, καφέ, τα οποία τα μετατρέπουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε live. Χιλιάδες τραγουδιστές τραγουδούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το τραγούδι. Τα όνειρα τους παραμένουν κι εγκλωβίζονται μέχρι εκεί, στο καφέ, στα μεζεδοπωλεία και τα γειτονικά μαγαζιά, δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ καριέρα. Από πού να κάνουν καριέρα; Αφού δεν υπάρχουν δισκογραφικές εταιρείες. Όλοι οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες σήμερα κάνουν δική τους παραγωγή, έχουν δικό τους lebel και το δίνουν σε ένα περιοδικό να το κυκλοφορήσει.»

-Ο Παντελής Παντελίδης υπήρξε καλλιτέχνη που γνωρίσαμε τη δουλειά του, στην αρχή, με ένα διαφορετικό τρόπο ξεκινώντας χωρίς δισκογραφική εταιρεία.

«Είναι μια ειδική περίπτωση και διαφορετικές περιπτώσεις υπάρχουν πάντα. Όταν βγήκαμε εμείς, για να γίνεις τραγουδιστής, έπρεπε να είσαι τραγουδιστής πρώτα, δεν μέτραγε η εμφάνιση σου, αν είσαι χοντρός, ψηλός ή αδύνατος. Σήμερα μετράνε πολλά άλλα πράγματα, οι δημόσιες σχέσεις, η εμφάνιση... Άμα είσαι γυναίκα, όσο περισσότερο ξεβρακωθείς, άμα είσαι άντρας, θα σου την «πέσουν» δίπλα, διαφόρων ,ειδών άνθρωποι...»

- Αν σου γινόταν πρόταση για να συμμετάσχει σε κριτική επιτροπή σ' ένα τάλεντ σόου, θα αρνιόσουν;

«Δεν μπορώ να κρίνω, γιατί με τους άλλους που πρέπει να είμαι πρέπει να είναι ανάλογοι για να φτάνει στο ποθητό αποτέλεσμα. Πρέπει να είναι πολύ έμπειρος ο άνθρωπος που θα είναι στην κριτική επιτροπή. Στα ριάλιτι περνάνε πολλά ταλέντα, φεύγουν σιγά-σιγά και μένουν 2-3 στο τέλος, που θα βγουν στον τελικό και μετά από 2-3 χρόνια δεν θα τους θυμάται κανείς. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Δυστυχώς, όμως οι περισσότεροι καλλιτέχνες δεν αναφέρονται σε αυτό το πράγμα, γιατί δεν τους ενδιαφέρει τι θα κάνουν τα σημερινά παιδιά, εμένα με ενδιαφέρει. Ο γιος ενός φίλου μου παράτησε τις σπουδές του, μαθηματικός, για να πάει στο τραγούδι και να παίρνει 70 ευρώ τη βραδιά, τραγουδώντας σε κάποιους χώρους. Αυτό κάνει καλό;»

-Αυτό δεν βάζει... τοίχο στην αισιοδοξία και την ελπίδα στο να υπάρξουν καινούργιοι τραγουδιστές;

«Να βγούνε, αλλά εδώ έχει παραγίνει το κακό. Αυτά τα παιδιά, που πηγαίνουν εκεί, τα λυπάμαι, πολλά είναι σπουδαία ταλέντα, αλλά δεν πρόκειται να έχουν μοίρα, δεν θα έχουν φινάλε και γκρεμίζονται τα όνειρα τους. Ποιος θα τους κάνει καριέρα;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved