Η κόρη του Thorton κατηγορούμενη για φόνο!
Showbiz

Η κόρη του Thorton κατηγορούμενη για φόνο!

Σάλος στην Αμερική από την είδηση ότι η κόρη του ηθοποιού Billy Bob Thornton συνελήφθη και φυλακίστηκε με την κατηγορία του φόνου.


Η νεαρή Amanda Brumfield είναι υπό κράτηση στο Orange Country Jail, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, παιδική κακοποίηση αλλά και φόνο ενός κοριτσιού μόλις 12 μηνών που είχε υπό την επίβλεψη της στο κέντρο της Florida. Στα αρχεία του δικαστηρίου βρέθηκε πως είχε πει στους ιδιωτικούς αστυνομικούς ότι το βρέφος που ήταν υπό την επίβλεψη της τον Οκτώβρη ήταν μια χαρά και πως έτρωγε μπανάνα όταν έπεσε από την κούνια και χτύπησε το κεφάλι του! Αλλά οι ερευνητές πιστεύουν πως τα λεγόμενα της ιστορίας της Brumfield δεν συμπίπτουν με τα αποτελέσματα της νεκροψίας του κοριτσιού γι' αυτο και προχώρησαν στη σύλληψη της!
Εδώ και αρκετά χρόνια ο διάσημος πατέρας της δεν έχει σχέσεις με την κόρη του! Για αυτόν τον λόγο ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση και έτσι ανέλαβε να μιλήσει αντ'αυτού ο μάνατζερ του λέγοντας πως : “Ο κύριος Thornton έχει να μιλήσει με την κυρία Brumfield για πάρα πολλά χρόνια!”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved