Γιάννης Στάνκογλου: «Φλερτάρω με τα ό ρια - και μάλιστα με τα επικίνδυνα όρια»
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: «Φλερτάρω με τα ό ρια - και μάλιστα με τα επικίνδυνα όρια»

Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν ενεργοποιούνται οι εφεδρείες. Παίρνουν μπρος οι μηχανές αναζήτησης ενέργειας. Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει αρκετές και τις έχει επιλέξει όλες προσεκτικά. 

«Τα παιδιά μου, το να βγω έξω με δυο-τρεις φίλους, το να συζητήσουμε και να πιούμε δυο ποτά, το να βάλω μουσική μέσα στο σπίτι και να χορέψω, να κάνω μια ελεύθερη πτώση είναι οι δυνάμεις μου. Προσπαθώ να είμαι extreme. Και αυτό γιατί κάθε φορά που είμαι κάτι κερδίζω. Φλερτάρω με τα ό ρια - και μάλιστα με τα επικίνδυνα όρια» τόνισε στο Big Fish.

Είναι θλιβερή η κατάσταση που ζούμε πλέον μη αναστρέψιμη; Το εξομολογείται και ο ίδιος κάνοντας αναγωγή στον ρόλο του.

«Νομίζω πως ζούμε την ίδια περίοδο με τον Καλιγούλα. Άλλωστε και στο έργο γίνεται λόγος για εξουσία, ο Καμύ έχει βάλει έναν αυτοκράτορα πρωταγωνιστή να κάνει διάφορες περίεργες πράξεις και προσπαθεί να δείξει πόσο χρήσιμη θα μπορούσε να είναι η εξουσία, αλλά τελικά δεν μαθαίνει από τα λάθη του και δεν διοικεί προς θετική κατεύθυνση. Δεν έχω καμία σχέση με την εξουσία. Δεν θα ήθελα να εξουσιάζω κανέναν. Ούτε καν τα ίδια μου τα παιδιά. Απλώς θα ήθελα να έχω το δικαίωμα να παίρνω ήσυχες, μαλακές αποφάσεις οι οποίες θα αλλάζουν τους άλλους προς το καλύτερο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved