Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα παιδιά της και η κριτική
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα παιδιά της και η κριτική

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δέχεται την πιο σκληρή κριτική από τα παιδιά της. 

«Αυστηρή, παρακαλώ. Άμα δεν τους αρέσει κάτι, τρέχουν να μου το πούνε. Έχουν απίστευτο κριτήριο και ένστικτο. Στο θέατρο που τους παίρνω για να με δουν, κάθε φορά που θα μου πουν κάτι και θα μου κάνουν μία παρατήρηση, είναι εύστοχο αυτό που θα ακούσω» τόνισε στο TV Έθνος.

- Σου έχουν πάρει τον αέρα; Είσαι χαζομαμά ή... κρατάς γερά;

«Εκεί που είμαι αυστηρή και δεν με κάνουν ό,τι θέλουν είναι σε ό,τι έχει να κάνει με τα μαθήματα τους, τις υποχρεώσεις τους και τη συμπεριφορά τους. Κατά τα άλλα, μου έχουν πάρει τον αέρα και κάνουμε ό,τι θέλουν εκείνοι»

-Πόσο εύκολο είναι να μεγαλώνεις μόνη δύο παιδιά;

«Και μόνη και με παρέα δεν είναι καθόλου εύκολο. Όμως σπίτι έχω και την πολύτιμη βοήθεια της γιαγιάς που έχει την... υψηλή επιστασία, αλλά και με τον Κώστα (Πηλαδάκης) είμαστε διαρκώς σε επαφή σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγόρια. Έχουμε με τον μπαμπά τους μια άριστη, ισορροπημένη σχέση, γιατί με αυτό τον τρόπο υπάρχει μία κοινή γραμμή διαπαιδαγώγησης.»

- Συζητάς μαζί τους την προσωπική σου ζωή;

«Όταν κρίνω ότι είναι η σωστή στιγμή, εννοείται. Όπως επίσης δεν θέλω να... φαντάζονται πράγματα. Θέλω να ξέρουν τι συμβαίνει στη ζωή .μου, γιατί η ζωή μου είναι η... ζωή μας.»

- Στα δύσκολα από πού παίρνεις δύναμη;

«Από τα αγόρια μου! Είσαι τρελαμένη με ία αγόρια σου... Είναι ό,τι πιο σωστό έχω κάνει στη ζωή μου. Είναι ό,τι πιο λυτρωτικό... Είναι ό,τι πιο υπέροχο... Είναι ευλογία τα παιδιά μου...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved