Ψυχράμη – Μακαλιάς: Ο γάμος και ο ερχομός του παιδιού
Showbiz

Ψυχράμη – Μακαλιάς: Ο γάμος και ο ερχομός του παιδιού

Για τη σχέση τους, το ενδεχόμενο ενός παιδιού αλλά και για το αν πιστεύουν πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Πώς είναι η σχέση σας έπειτα από πέντε χρόνια;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ: «Περισσότερο γειωμένη, ειλικρινής, συνειδητοποιημένη. Δεν νιώθουμε ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια, είναι η αλήθεια. Μας φαίνεται σαν να είναι χθες»
ΑΝΤΙΓΟΝΗ: «Σχεδόν καμία αλλαγή. Σε στιγμές νιώθω ότι δεν έχει περάσει ο χρόνος από τη σχέση μας. Ακόμα γελάμε με τα ίδια πράγματα, τσακωνόμαστε το ίδιο, ζηλεύουμε πολύ»

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ: «Γιατί; Έχει επικίνδυνες παρενέργειες; Δεν είχα διαβάσει τις οδηγίες χρήσης»
ΑΝΤΙΓΟΝΗ: «Όχι βέβαια. Είναι τελείως ανεξάρτητα πράγματα. Η αγάπη και ο έρωτας θέλουν δουλειά, επένδυση. Να μη χαλαρώνεις, να μη δένεις τον γάιδαρο σου. Να πολεμάς καθημερινά»

Ποια είναι για εσάς η σημασία της αγάπης;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ: «Αγάπη είναι να είσαι εκεί. Στα καλά και στα δύσκολα. Να μην παραιτείσαι. Να δίνεις και να μην περιμένεις να πάρεις τίποτα πίσω»
ΑΝΤΙΓΟΝΗ: «Αγάπη είναι μια ζεστή αγκαλιά. Μια ματιά που σε καθησυχάζει. Να κοιμάσαι μαζί του στον καναπέ. Να είσαι ερωτευμένος»

Έχετε αρχίσει να σκέφτεστε την υπόθεση «παιδί»; Ή είναι νωρίς ακόμα;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ: «Θα το θέλαμε κάποια στιγμή. Δεν το έχουμε δέσει με χρονικά όρια, αλλά κάποια στιγμή ελπίζουμε να συμβεί»
ΑΝΤΙΓΟΝΗ: «Δεν έχει νωρίς ή αργά. θεωρώ ότι το ζευγάρι νιώθει πότε είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα. Εμένα, πάντως, μου αρέσουν πολύ τα παιδιά!», λένε στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved