Showbiz

Οι νέες δηλώσεις της Καινούργιου για την κόντρα με τον Χωμενίδη

Gossip-tv Team

Δεν έχει τέλος η κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Χρήστο Χωμενίδη.

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» προχώρησε σε νέες δηλώσεις! Μετά την ανάρτηση του περί εκπομπή της ελαφρότητας, η ίδια είπε:  «Στεναχωρήθηκα γιατί δεν ήθελα να πάρει τέτοιες διαστάσεις, ούτε να δημιουργηθεί κόντρα…. Δεν μπορώ να ακούω από έναν άνθρωπο που έχει τέτοιο επίπεδο και είναι μέσα στον κόσμο, ξαφνικά να λέει αυτά γίνονται μόνο στην Ινδία. Τα λόγια που χρησιμοποιεί αυτός πχ «τι μ…» είναι αυτές, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, οπότε από μόνος του εφόσον μιλά για ελαφρότητα, ελαφρότητα είναι ο λόγος που χρησιμοποιεί, όχι ο λόγος που χρησιμοποιώ εγώ», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε το σχετικό απόσπασμα. 

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» προχώρησε σε νέες δηλώσεις! Μετά την ανάρτηση του περί εκπομπή της ελαφρότητας, η ίδια είπε:

«Στεναχωρήθηκα γιατί δεν ήθελα να πάρει τέτοιες διαστάσεις, ούτε να δημιουργηθεί κόντρα.... Δεν μπορώ να ακούω από έναν άνθρωπο που έχει τέτοιο επίπεδο και είναι μέσα στον κόσμο, ξαφνικά να λέει αυτά γίνονται μόνο στην Ινδία. Τα λόγια που χρησιμοποιεί αυτός πχ «τι μ...» είναι αυτές, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, οπότε από μόνος του εφόσον μιλά για ελαφρότητα, ελαφρότητα είναι ο λόγος που χρησιμοποιεί, όχι ο λόγος που χρησιμοποιώ εγώ», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved