Δημήτρης Μπάσης: «Ο μηχανισμός των δισκογραφικών εταιρειών έχει καταρρεύσει»
Showbiz

Δημήτρης Μπάσης: «Ο μηχανισμός των δισκογραφικών εταιρειών έχει καταρρεύσει»

Ο Δημήτρης Μπάσης με την τύχη τα πάει καλά ενώ... την αδικία, την προσπερνά.

«Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά τυχερό. Από τη μια ήμουν πολύ τυχερός αλλά ταυτόχρονα δούλεψα και πάρα πολύ. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε! Αδικίες στη διαδρομή μου έχουν γίνει αλλά ήταν λίγες και τις προσπερνώ» δηλώνει στη Secret.

Τι λέει για τη σημερινή δισκογραφία; «Ο μηχανισμός των δισκογραφικών εταιρειών έχει καταρρεύσει. Παραγωγές και νέες δισκογραφικές δουλειές συνεχίζουν να γίνονται χωρίς τον μηχανισμό από τις ίδιες τις εταιρείες όπως τον γνωρίζαμε στο παρελθόν με αποτέλεσμα οι καλλιτέχνες να καταφεύγουν σε άλλα μέσα», λέει.

Τραγούδια που τον αγγίζουν είναι πολλά αλλά εξαρτάται πάντα από την διάθεσή του: «Συνήθως όμως ο στίχος είναι αυτός που με κάνει να προσέξω και να σταθώ σε ένα τραγούδι», λέει.

Φέτος βλέπουμε ήδη στην τηλεόραση δυο μεγάλα talent show, ενώ ετοιμάζονται άλλα δυο! Όμως δεν πιστεύει πως τα παιδιά «κερδίζουν» από αυτά: «Αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι ότι όντως δίνεται μια ευκαιρία στους νέους που έχουν ταλέντο, το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπουμε στους νικητές κάποια σημαντική εξέλιξη στα μουσικά δρώμενα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved