Ραλλία Χρηστίδου: «Θέλω να κάνω ένα παιδάκι που θα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένο»
Showbiz

Ραλλία Χρηστίδου: «Θέλω να κάνω ένα παιδάκι που θα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένο»

Έχει φανταστεί τον εαυτό της με οικογένεια και παιδιά η Ραλλία Χρηστίδου;

«Τη Ραλλία μαμά... σκέτο. (Γέλια)» τόνισε στο Λοιπόν.

- Σημαίνει ότι θέλεις να κάνεις ένα παιδί εκτός γάμου;

«Θέλω να κάνω ένα παιδάκι που θα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένο, θα έχει πράγματα που θέλω να έχουν τα παιδιά, δηλαδή αγάπη και σεβασμό, για να χτίζονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, χωρίς ανασφάλειες, χωρίς φοβίες. Γιατί είναι οι άνθρωποι που θα βγουν αύριο στην κοινωνία και οι γονείς έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη»

- Η δημοσιότητα σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση;

«Όχι, η δημοσιότητα είναι χρήσιμη για τη δουλειά μας, από τη στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις μια δουλειά, που έχει ένα δημόσιο βήμα, πρέπει να εκτεθείς. Όταν ήμουν μικρότερη, φοβόμουν λίγο παραπάνω. Ήταν που ήμουν μικρή, ήταν και ο τρόπος που έγινα ξαφνικά πολύ γνωστή στον κόσμο και δεν είχα την εμπειρία στη δουλειά για να το υποστηρίξω αυτό, ήταν πολύ δύσκολο. Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που ήθελα να πα-τάω στο έδαφος, να μην απογειώνομαι, να μη γίνω «ψώνιο» με την κακή έννοια, γιατί «ψώνιο» με την καλή έννοια είμαι, κάνοντας αυτή τη δουλειά. Δεν ήταν πάντοτε εύκολο να το διαχειριστώ όλο αυτό με τα χρόνια όμως κατάλαβα ότι είμαι επαγγελματίας και είναι μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς η δημοσιότητα και είναι καλό. Όσο είσαι ο εαυτός σου και δεν προσποιείσαι κάτι άλλο, τότε, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει η δημοσιότητα.»

- Οι ερωτήσεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση ποιες είναι;

«Οποιαδήποτε προσέγγιση δεν γίνεται με σεβασμό, ως προς την ατομικότητα ενός ανθρώπου. Είναι φασιστικό να σε ρωτάνε δημόσια για ιδιωτικά σου ζητήματα, εξίσου θεωρώ ότι είναι φασιστικό να σε κρίνουν ιδιωτικά για δημόσιες υποθέσεις, έχει την ίδια βαρύτητα και πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία σε αυτό. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός ως προς τον τρόπο που μπορεί να διατυπώσει κάποιος μια ερώτηση. Και από τη στιγμή που απαντούν στην ερώτηση, πρέπει να μπαίνει μια τελεία. Κάποιες φορές έχω ενοχληθεί, όταν δεν είναι αρκετή η απάντηση που δίνεις στο δημοσιογράφο. Μια ερώτηση πρέπει να γίνει με σεβασμό και όχι επί προσωπικού.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved