Καλομοίρα: «Το πιο σημαντικό όμως είναι να δουλέψεις πολύ»
Showbiz

Καλομοίρα: «Το πιο σημαντικό όμως είναι να δουλέψεις πολύ»

Η Καλομοίρα ζει το παιχνίδι από μέσα. Τι της αρέσει περισσότερο στο Rising Star.

«Ότι το κοινό είναι στην ουσία ο πέμπτος κριτής! Είναι μια πα-νέξυπνη ιδέα το να μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν την εφαρμογή και να ψηφίζεις επιτόπου. Είναι άκρως εθιστικό!» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Ο Γιώργος Λιάγκας, ως πιο έμπειρος, σε συμβουλεύει για το πώς να στέκεσαι στο blue room;

«Ο Γιώργος είναι σούπερ κουλ και πάντα μου λέει "να είσαι ο εαυτός αού". Χαίρομαι να δουλεύω μαζί του, διότι είναι πολύ καλός επαγγελματίας».

-Από τους τέσσερις κριτές (Ρέμος, Βανδή, Μακεδόνας, Μάστορας) με ποιον είσαι πιο κοντά;

«Θα έλεγα με την κυρία της κριτικής επιτροπής, τη Δέσποινα! Τη γνωρίζω αρκετά χρόνια και την αγαπώ πολύ. Είναι μια καταπληκτική μητέρα και καλλιτέχνης και γενικότερα ένας υπέροχος άνθρωπος. Με τον Αντώνη καταφέραμε επιτέλους να συνεργαστούμε σε αυτό το σόου και τον αγαπώ πολύ. Είναι ευγενικός, ταλαντούχος, πανέξυπνος. Μιλάμε... είναι ο Ρέμος! Ο βασιλιάς! Με τον Κώστα Μακεδόνα δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ και πρώτη φορά συνεργαζόμαστε. Είναι ταλαντούχος και έχει ωραία αύρα. Και φυσικά ο Μάστορας! Τον πρωτογνώρισα όταν οι Μέλισσες-έγιναν γνωστές και εκείνος ήταν μικρούλης. Είναι όμορφο να βλέπεις σε τι σπουδαίο καλλιτέχνη έχει εξελιχθεί».

-Αν ξεκινούσες τώρα την πορεία σου στο τραγούδι, θα δήλωνες συμμετοχή σε κάποιο τάλεντ σόου;

«Γιατί όχι; Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!»

-Φέτος αρκετά κανάλια έχουν στο πρόγραμμα τους τάλεντ σόου. Βοηθούν αυτές οι εκπομπές έναν νέο καλλιτέχνη να ξεκινήσει την καριέρα του ή απλώς τον χρησιμοποιούν για λόγους τηλεθέασης;

«Φυσικά και βοηθούν έναν νέο τραγουδιστή να ξεκινήσει την πορεία του! Ξεκίνησα την καριέρα μου χάρη σε ένα τέτοιο σόου! Το πιο σημαντικό όμως είναι να δουλέψεις πολύ, Ένα νέο άτομο που έχει αυτή την τεράστια ευκαιρία να βρίσκεται σε ένα τάλεντ σόου πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρό και να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα του προκύψει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved