Ελληνοφρένεια: «Το πρόβλημα δεν είναι η σάτιρα, αλλά η κακεντρέχεια»
Showbiz

Ελληνοφρένεια: «Το πρόβλημα δεν είναι η σάτιρα, αλλά η κακεντρέχεια»

Γνωρίζουμε ελάχιστα για τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη και τον Θύμιο Καλαμούκη, όμως, θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα. 

-Έχετε οικογένεια; Παιδιά; Εάν ναι, τι τους λέτε για τη χώρα στην οποία μεγαλώνουν;

«Είμαστε παιδιά των λουλουδιών, πατέρας μας είναι ο Αυγερινός και μάνα μας η Πούλια. Παιδιά μας είναι τα αστέρια που πέφτουν, όταν κοιτάμε το βράδυ τον ουρανό. Επίσης, κι εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε ελάχιστα για εμάς. Και δεν θέλουμε να μάθουμε περισσότερα» τόνισαν στο 7 Μέρες TV.

-Τι σας αρέσει να κάνετε όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος;

«Μπάντζι τζάμπινγκ, χόκεϊ στον πάγο, όταν αυτός υπάρχει, μπότοξ, αποτρίχωση, ανόρθωση στήθους, μακαρόνια με κιμά. Επίσης, μας αρέσει να κάνουμε πους απς και τέλειο κορμί.»

-Ο σαρκασμός υπάρχει και στην καθημερινότητα σας; Χρησιμοποιείτε το καυστικό σας χιούμορ και στην προσωπική σας ζωή και πόσο εύκολα το δέχονται οι κοντινοί σας άνθρωποι;

«Το δέχονται, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν ως κοντινοί άνθρωποι. Όμως, με όλα αυτά που καταπιανόμαστε καθημερινά και με τόσες «ποσότητες» σάτιρας γύρω μας, μόλις γυρίσουμε από τη δουλειά, μάλλον δεν θέλουμε να μιλήσουμε σε άνθρωπο, πόσο μάλλον να επιστρατεύσουμε το όποιο καυστικό χιούμορ.»

- Εάν κάποιος σατίριζε το αληθινά σας πρόσωπο, πώς θα νιώθατε;

«Όπως νιώθει καθένας που σατιρίζεται. Ίσως αδιάφορα, ίσως άβολα, αλλά αυτό είναι η σάτιρα. Το πρόβλημα δεν είναι η σάτιρα, αλλά η κακεντρέχεια»

- Ο Τσολιάς τι θα ντυθεί στις Απόκριας;

«Για φέτος θα πρωτοτυπήσουμε. Θα γδυθεί!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved