Βασίλης Δήμας: Από τις εξισώσεις στο… πεντάγραμμο
Showbiz

Βασίλης Δήμας: Από τις εξισώσεις στο… πεντάγραμμο

Ο μαθηματικός που γράφει τραγούδια στον Πασχάλη Τερζή είναι κουμπάρος του Σταμάτη Γονίδη.

Τον λένε Βασίλη Δήμα και έβαλε στην άκρη τις εξισώσεις για ν' ασχοληθεί εντατικά με τις νότες. «Από πολύ μικρός είχα δύο στόχους: Να γίνω μαθηματικός και να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μουσική. Η φιλοσοφία των μαθηματικών είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο για να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Αναπτύσσεις την κριτική σκέψη, τεκμηριώνεις ορθά τις απόψεις σου και προσεγγίζεις ό,τι δεν μπορείς να λύσεις» λέει ο Βασίλης Δήμας στην «Espresso».

Ο ίδιος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας σε ηλικία 21 ετών και άρχισε αμέσως τη διδασκαλία. «Ήμουν πολύ νέος όταν .μπήκα σε τάξη για να διδάξω πρώτη φορά. Το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο έκανα παράλληλα και live εμφανίσεις δημιούργησε μία" ιδιαίτερη σχέση με τους μαθητές μου , πιο φιλική και πιο ζεστή . Πάντα όμως υπήρχε σεβασμός και διαχωρισμός των ρόλων» συνεχίζει.

Ο Βασίλης Δήμας έχει δώσει τραγούδια του σε πασίγνωστους καλλιτέχνες, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Νίκος Βέρτης, ο Αντύπας, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Σταμάτης Γονίδης, που είναι και κουμπάρος του, και βέβαια ο σπουδαίος Πασχάλης Τερζής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved