Γιάννης Κότσιρας-Κατερίνα Πέρρου: Βαφτίζουν τον γιο τους το καλοκαίρι!
Showbiz

Γιάννης Κότσιρας-Κατερίνα Πέρρου: Βαφτίζουν τον γιο τους το καλοκαίρι!

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ετοιμάζουν τη βάφτιση του γιου τους ο Γιάννης Κότσιρας και η σύζυγός του Κατερίνα Πέρρου.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στη Ραφήνα όπου βρίσκεται και το σπίτι του, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί, θέλει να κρατήσει και αυτή την τόσο σημαντική ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή του μόνο για τους πολύ δικούς του ανθρώπους. Γι' αυτό και δεν αφήνει να διαρρεύσει καμία λεπτομέρεια για το μυστήριο.
Παρ' όλα αυτά, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό πως έχει καταλήξει στο όνομα που θα πάρει ο μόλις επτά μηνών γιος του. Θα τον βαφτίσουν Νικόλα, από τον πατέρα του Γιάννη Κότσιρα, καθώς θέλουν να κρατήσουν τις παραδόσεις. Άλλωστε, η απώλειά του στοίχισε ιδιαίτερα στον τραγουδιστή και έτσι ήταν πολύ εύκολο για τον ίδιο να καταλήξει στο όνομα αυτό. Κάτι στο οποίο συμφώνησε και η σύζυγός του, Κατερίνα, δεύτερη κατά σειρά μετά τον γάμο του με τη Μαριλένα Παπαγεωργίου, ο οποίος κράτησε 13 χρόνια.

Σύμφωνα με τη real, το ζευγάρι σκοπεύει να κρατήσει ιδιωτικές τις όμορφες οικογενειακές στιγμές της βάφτισης όπως ακριβώς έκανε και με τον πολιτικό του γάμο, που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς τυμπανοκρουσίες, με καλεσμένους μόνο τους πολύ δικούς του ανθρώπους. Το πιθανότερο, δε, είναι να γίνει το μυστήριο στη Ραφήνα, πολύ κοντά στο σπίτι τους και εντελώς ξαφνικά, ώστε να περιορίσουν τον κίνδυνο να διαρρεύσει στα media.
Από τότε που μπήκε στη ζωή του ο «μπόμπιρας», όπως συνηθίζει να λέει τον νεογέννητο γιο του, ο Γιάννης Κότσιρας είναι τόσο ευτυχισμένος, που δεν έχει πλέον κανένα πρόβλημα να μιλάει για την προσωπική του ζωή, κάτι στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει. «Έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου, προς το καλύτερο. Νιώθω μια πληρότητα που δεν ήξερα ότι υπάρχει. Πολλές φορές αναζητούμε την ευτυχία στη δουλειά. Η ευτυχία, όμως, δεν είναι εκεί και τώρα το ξέρω από εμπειρία», είπε πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη, λάμποντας κυριολεκτικά από ευτυχία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved