Ναταλία Δραγούμη: «Λυγίζω με πολλά πράγματα, ευτυχώς που ο άνδρας μου είναι ο ψύχραιμος»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Λυγίζω με πολλά πράγματα, ευτυχώς που ο άνδρας μου είναι ο ψύχραιμος»

Τα τελευταία χρόνια η Ναταλία Δραγούμη απέχει από την τηλεόραση, τόσο από τις σειρές όσο κι από την παρουσίαση. Η τελευταία είναι ακόμη μέσα στο μυαλό της;

«Ναι, φυσικά. Δεν είναι, όμως, κάτι που το κυνηγάω, γιατί πιστεύω ότι θα έρθει όταν φτάσει η στιγμή του. θέλω να ξανακάνω εκπομπή, αλλά δεν θα το πιέσω, επειδή θα ήθελα να κάνω αυτό που εγώ έχω κατά νου»

Κάποιες άλλες τηλεοπτικές εικόνες με προσφυγόπουλα, ΜΑΤ, ξύλο και πολιτικές οργανώσεις τι συναισθήματα της προκαλούν;
«Θλίψη και μόνο. Ο καθένας μας θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση αυτών των παιδιών και το εννοώ αυτό που λέω. Αγωνιώ γι' αυτές τις οικογένειες»

Πάντως, η δημόσια εικόνα σας είναι μιας δυναμικής γυναίκας που καβαλάει μηχανές, γυμνάζεται εντατικά και δεν «μασάει» τα λόγια της. Υπάρχει ευαίσθητη πλευρά;
«Εννοείται ότι υπάρχει. Επειδή καβαλάω μηχανές σημαίνει ότι δεν είμαι ευαίσθητη; Δεν είμαι η Λάρα Κροφτ, έχω κι εγώ ευαισθησίες. Ολο αυτό που έχετε στο μυαλό σας για μένα μέσα από τα media είναι μόνο μια εικόνα. Οσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι είμαι ένας άνθρωπος πολύ ευαίσθητος»

Τι μπορεί, δηλαδή, να την κάνει να λυγίσει;
«Λυγίζω με πολλά πράγματα, ευτυχώς που ο άνδρας μου είναι ο ψύχραιμος της υπόθεσης. Κάτι που έχει σχέση με τα παιδιά και τα ζώα ή κάτι πολύ χαζό κι ανούσιο μπορεί να με επηρεάσει πολύ», λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα Ειδήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved