Ναταλία Δραγούμη: «Με τον άνδρα μου κάνουμε διάφορα ζογκλερικά κόλπα για να τα προλάβουμε όλα»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Με τον άνδρα μου κάνουμε διάφορα ζογκλερικά κόλπα για να τα προλάβουμε όλα»

Φέτος η Ναταλία Δραγούμη «χτυπά» θεατρικά με δύο διαφορετικές παραστάσεις, το «Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ» και το «39 σκαλοπάτια».

Τι αντοχές χρειάζονται για να αντεπεξέρχεται σε τόσο απαιτητικό πρόγραμμα, όταν υπάρχει και μια οικογένεια στο σπίτι;

«Με τον άνδρα μου κάνουμε διάφορα ζογκλερικά κόλπα για να προλάβουμε τόσο τις δουλειές μας, όσο και τις υποχρεώσεις των παιδιών μέσα στην ημέρα. Με αθλητισμό και πολύ σοφεριλίκι, λοιπόν, είναι η ζωή μας, επειδή τα παιδιά μου κάνουν από δύο αθλήματα το καθένα με πολλές απαιτήσεις απέναντι στις ομάδες τους.

Τώρα, σχετικά με τα θεατρικά, το «Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ», σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη, είναι μια εξαιρετική παιδική παράσταση, που τη συζητούσαμε από πέρυσι με τη Μιμή Ντενίση για να ανέβει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Είναι παιδική γερμανική λογοτεχνία και παίζεται με μεγάλη επιτυχία στο National Theatre του Λονδίνου.

Παράλληλα, στο θέατρο «Λαμπέτη» παίζουμε το «39 σκαλοπάτια», μια πανέξυπνη παρωδία της ομότιτλης ταινίας του Χίτσκοκ, που επίσης παίζεται εδώ και 20 χρόνια στο Λονδίνο. Τέσσερις πρωταγωνιστές και σπαρταριστές κωμικές περιπέτειες που παρωδούν την ατμόσφαιρα των ταινιών του Χίτσκοκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved