Ο Mark Zuckerberg θα γίνει δεύτερη φορά πατέρας - Αποκάλυψε το φύλο του παιδιού
Showbiz

Ο Mark Zuckerberg θα γίνει δεύτερη φορά πατέρας - Αποκάλυψε το φύλο του παιδιού

Ο Mark Zuckerberg θα γίνει και το ανακοίνωσε μέσα από το facebook του. Έχει ήδη μία κόρη με την γυναίκα του Priscilla και θα γίνουν ξανά γονείς. Ο ίδιος έγραψε:

«Η Priscilla και εγώ είμαστε ευτυχείς να μοιραστούμε πως περιμένουμε ένα ακόμη κοριτσάκι!

Μετά τη δύσκολη εμπειρία μας με τη Max δεν ήμασταν σίγουροι τι να περιμένουμε ή εάν θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε κι άλλο παιδί. Όταν μάθαμε πως είναι και πάλι έγκυος, η πρώτη μας σκέψη ήταν να είναι υγιές το παιδί. Το επόμενο που ήλπιζα ήταν να είναι κορίτσι. Δεν μπορώ να σκεφτώ σπουδαιότερο δώρο από το να έχει μία αδερφή η Max και είμαι χαρούμενος που και η ίδια και το νέο μας παιδί θα έχει η μία την άλλη.

Μεγάλωσα με τρεις αδερφές οι οποίες μου έμαθαν να μαθαίνω από έξυπνες και δυνατές γυναίκες. Δεν ήταν απλά οι αδερφές μου αλλά οι καλύτερές μου φίλες. Έχουν γράψει βιβλία και έχουν διαπρέψει σε μουσική, performance, αθλήματα, μαγειρική... Μου έδειξαν πώς να τις ανταγωνίζομαι και στη συνέχεια γελούσαμε όλοι μαζί.

Η Priscilla μεγάλωσε με δύο αδερφές και της έμαθαν τη σημασία της οικογένειας, της έγνοιας για το συνάνθρωπο και τη σημασία της σκληρής δουλειάς. Στήριξαν η μία την άλλη όσο πήγαιναν πανεπιστήμιο, αλλά και στην πορεία τους στη φαρμακευτική....
Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τη μικρή μας και κάνουμε το παν για να μεγαλώσουμε μία ακόμη δυνατή γυναίκα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved