Survivor: Η Ελισάβετ αποκαλύπτει για τους Μαχητές: «Το παρακάναμε! Θεωρούσαμε ότι ήμασταν δυνατοί»
Showbiz

Survivor: Η Ελισάβετ αποκαλύπτει για τους Μαχητές: «Το παρακάναμε! Θεωρούσαμε ότι ήμασταν δυνατοί»

Έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο. Πώς είναι πλέον μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Ελισάβετ Δοβλιατίδου

«Φαγωμένη! (γέλια) Νιώθω ευχαριστημένη από τον εαυτό μου. Ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω. Είχα ζητήσει από τα παιδιά να με ψηφίσουν επειδή με είχε κουράσει το ότι έχανα, είχα κάποιες ανασφάλειες, θεωρούσα ότι έζησα την εμπειρία και ήθελα να αποχωρήσω. Το είχα πει και στην Ελένη, η οποία με ρώτησε αν είμαι σίγουρη. Αν δεν με είχε ψηφίσει,· ίσως να έφευγε ακόμα και ο Πάνος. Όμως επέστρεψα κι όταν είδα το παιχνίδι με πήραν τα κλάματα! Το μετάνιωσα, θα ήθελα να συνεχίσω!» τόνισε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου στο 7 Μέρες TV.

-Τι σε κούρασε τόσο πολύ;

«Ήταν ψυχολογικό. Ήταν ψυχοφθόρο το ότι υπήρχε πρόγραμμα και καμιά φορά ένιωθα ότι με το ζόρι πήγαινα στο αγώνισμα, δεν είχα την απαραίτητη ψυχολογία. Σημείωσα αρκετές ήττες και ένιωθα ότι δεν προσφέρω, ότι παίρνω την ομάδα στο λαιμό μου.»

- Όντως μαζεύτηκαν πολλές ήττες στους Μαχητές και η ευθύνη βαραίνει συνολικά την ομάδα.

«Κατ' αρχάς, όταν ξεκινήσαμε νομίζω ότι το παρακάναμε λίγο ως ομάδα. Θεωρούσαμε ότι είμαστε οι δυνατοί και ίσως υποτιμήσαμε τους αντιπάλους. Ήμασταν ομάδα και το πιστεύαμε πολύ. Όταν, όμως, έγινε ένας καβγάς μεταξύ κάποιων παικτών, αυτό έδειξε ότι τελικά δεν ήμασταν και τόσο ομάδα. Στα αγωνίσματα υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον, αλλά δεν ήταν το ίδιο. Από εκεί και ύστερα, μετά τις ήττες αρχίσαμε να πέφτουμε ψυχολογικά, δεν υπήρχε ενέργεια, δεν υπήρχε ενθουσιασμός. Βέβαια, πηγαίναμε στα αγωνίσματα για να δώσουμε όλο μας το είναι, αλλά δεν υπήρχε δύναμη, χάναμε και μας είχε πάρει από κάτω.»

-Πιστεύεις ότι κάποια άτομα λειτουργούν στο παιχνίδι βάσει σχεδίου;

«Εγώ πιστεύω ότι όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι δεν σκέφτεσαι στρατηγικά. Στην πορεία, για να επιβιώσεις, ίσως σου βγαίνει το στρατηγικό κομμάτι... Σιγά σιγά ξεδιπλώνονται οι χαρακτήρες και βλέπω πώς είναι ο κάθε παίκτης. Τώρα έχουν αρχίσει και ανοίγονται.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved