Γάμος και βάφτιση τον Ιούλιο για τους…
Showbiz

Γάμος και βάφτιση τον Ιούλιο για τους…

Ετοιμάζονται να κάνουν θρησκευτικό γάμο και να βαφτίσουν την κορούλα τους.

Η ξανθιά καλλονή, μάλιστα, αποκαλύπτει στο «Secret» την ημερομηνία κατά την οποία θα τελεστούν τα δύο Μυστήρια.

«Ο γάμος θα γίνει στην Πάρο, στις 22 Ιουλίου, στον Αγιο Φωκά. Κουμπάροι θα είναι ο Αντώνης Βλοντάκης και η Αντζελα Ευριπίδη. Την κόρη μας, που θα πάρει το όνομα Μαρία-Ιρις, θα βαφτίσει η Δήμητρα Κωστάκη. Ο γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και μετά θα κάνουμε ένα πάρτι μεταξύ μας».

Η Βάσω Κολλιδά αποκαλύπτει και λεπτομέρειες για το νυφικό της. «Θα φορέσω νυφικό από τη γνωστή σχεδιάστρια Κάλλια Κοσσιέρη. Θα είναι μακρύ και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι δαντελένιο. Τα μαλλιά μου και το μακιγιάζ μου θα επιμεληθεί ο Δημήτρης Σταματίου».

Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Αντώνης Ρέμος. Είχαν βρεθεί στην ίδια παρέα. Τότε είχαν και οι δύο άλλη σχέση, αλλά τελικά μετά από έναν μήνα κατάλαβαν ότι ήθελαν να είναι μαζί για μια ζωή. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Νοέμβριο του 2014 και έχουν δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Η ίδια αποκαλύπτει αν θα ήθελαν και τρίτο παιδάκι: «Είμαι καλά. Ενα αγόρι, ένα κορίτσι. Είμαστε μια χαρά», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved