Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Θα παντρευτούμε μόνο για την κόρη μας»
Showbiz

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Θα παντρευτούμε μόνο για την κόρη μας»

Από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της γενιάς της, η Πέγκυ Τρικαλιώτη τα τελευταία πέντε χρόνια ζει τη χαρά της µητρότητας, αφού µετά από µεγάλη προσπάθεια έκανε το όνειρό της πραγµατικότητα, παρότι οι γιατροί τής είχαν αποκλείσει την πιθανότητα να γίνει μητέρα. Τελικά, κατάφερε να ζήσει το θαύµα της ζωής και πλέον η κόρη της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

Η ηθοποιός και ο αγαπηµένος της Θανάσης ∆όσης, διευθυντικό στέλεχος σε µεγάλη εταιρεία, εδώ και επτά χρόνια είναι ένα από τα πιο ευτυχισµένα ζευγάρια, που όµως έχουν αποφασίσει να µην παντρευτούν. Εκτός αν η χαριτωµένη κόρη τους το ζητήσει! Τότε θα το κάνουν για να της χαρίσουν όµορφες αναµνήσεις, όπως εξηγεί στη Real η Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχουµε συζητήσει τον γάμο. Αν, όµως, η Φραντζέσκα µεγαλώσει λίγο ακόµη, ίσως να το κάνουµε. Και αν γίνει αυτό, θα κάνουµε και ένα µεγάλο πάρτι για να της χαρίσουµε όµορφες αναµνήσεις. Κάτι που να θυµάται».
Ο κόσµος όλος πλέον περιστρέφεται για την ηθοποιό γύρω από την πεντάχρονη κόρη της, η οποία, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών, ήρθε στη ζωή της ηθοποιού και τη γέµισε χρώµατα και ευτυχία. Η Πέγκυ Τρικαλιώτη θυµάται την περίοδο που έµεινε έγκυος και αποφάσισε να αφήσει για λίγο τη µεγάλη της αγάπη, την υποκριτική, για µια µεγαλύτερη, τη µητρότητα: «Η απουσία µου από το θέατρο ήταν πολύ συνειδητή. Είχα ανάγκη να κάτσω µε τη µικρή. ∆εν ξέρω αν έκανα το σωστό, αλλά πίστευα ότι είχα αφήσει το στίγµα µου στον χώρο και δεν θα υπήρχε πρόβληµα να απουσιάσω για ένα διάστηµα. Ηθελα να είµαι µαζί της στο µεγάλωµά της. Το θέατρο για εµένα δεν είναι µόνο µια δουλειά. Μου καλύπτει πράγµατα που δεν καλύπτει µόνο µια δουλειά, ούτε ένας σύντροφος, ούτε ένα παιδί. Είναι κοµµάτι της ζωής µου. Όταν έµεινα σπίτι, υπήρξαν στιγµές που µου έλειπε το θέατρο, αλλά µόλις κοίταζα τη Φραντζέσκα έλεγα: ‘‘Όχι, όχι! Εδώ είµαι’’».
Ο πολύτιµος χρόνος που πέρασε µε την κόρη της την έκανε να αλλάξει κοσµοθεωρία, να µάθει πλευρές του χαρακτήρα της που αγνοούσε και να βιώσει τη µητρότητα µοναδικά: «Η Φραντζέσκα µού έχει µάθει την υποµονή. Τα παιδιά είναι οι καθρέφτες µας. Όταν το παιδί έχει µια αντίδραση πολύ διαφορετική από την προηγούµενη ηµέρα, πρέπει να δεις εσένα. Να ψάξεις τι έχει αλλάξει και τι σου συµβαίνει για να καταλάβεις γιατί το παιδί συµπεριφέρεται διαφορετικά. Οπότε έχεις έναν µικρό ψυχαναλυτή σπίτι σου», λέει η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved