Μελίνα Μακρή: «Η χαρά της ζωής είναι ένα σπίτι γεµάτο παιδιά!»
Showbiz

Μελίνα Μακρή: «Η χαρά της ζωής είναι ένα σπίτι γεµάτο παιδιά!»

Έπειτα από σχέση επτά ετών παντρεύτηκε πριν από περίπου έναν χρόνο τον αγαπηµένο της, τον συνθέτη και ηχολήπτη Φράνκι Λούβαρη, και πλέον ζει µαζί του πιο ευτυχισµένη από ποτέ. Ο λόγος για τη Μελίνα Μακρή, που αν και έχει αφοσιωθεί στη νέα σόλο καριέρα της, µετά την επιτυχηµένη πορεία της ως front woman του συγκροτήµατος Vegas, δεν κρύβει τη λαχτάρα της να γίνει μητέρα.

«Όταν έρθει η ώρα, φυσικά θέλω να γίνω µητέρα και να αποκτήσουµε ίσως παραπάνω από ένα παιδί µε τον Φράνκι, όµως λειτουργώ µε βάση τις προτεραιότητές µου», λέει στη Real και εξηγεί: «Αυτή τη στιγµή έχω εστιάσει στην καριέρα µου, θα ήταν άδικο να µεγαλώσει ένα παιδί µε τη µητέρα απούσα. Eίµαι παραδοσιακή, θέλω να βιώσω τη µητρότητα από κοντά, να είµαι εκεί σε όλες τις πρώτες στιγµές του παιδιού µου. Όταν θα νιώσω ότι µπορώ να πάρω λίγη “άδεια” από την καλλιτεχνία µου, τότε ναι, θα γίνει και αυτό». Και καταλήγει: «Η χαρά της ζωής είναι ένα σπίτι γεµάτο παιδιά!».
Παρά τους ενδοιασµούς της, η Μελίνα ανήκει στις γυναίκες που πιστεύουν ότι µπορούν να συνδυάσουν µητρότητα και επαγγελµατικές φιλοδοξίες. «Όλα έχουν να κάνουν µε τρεις βασικούς παράγοντες: τη σωστή αξιολόγηση χρόνου, τις προτεραιότητες και την οικογένεια. Μπορεί να συνδυαστεί και δεν θα είµαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία εργαζόµενη Ελληνίδα µητέρα. Απλώς, πρέπει να γίνει σωστά. Το καθένα στον χρόνο του». Κάπως έτσι, στο σωστό timing, φαίνεται ότι ήρθε και η απόφαση για τον γάµο και το αποτέλεσµα είναι πλέον µια καθηµερινότητα γεµάτη από ευτυχία. «Με τον Φράνκι είµαστε αρκετά χρόνια µαζί, ήµασταν κατασταλαγµένοι γι’ αυτό το βήµα πριν καν γίνει, είµαστε οικογένεια, µας ενώνει µια βαθιά αγάπη και εκτίµηση που νιώθει ο ένας για τον άλλον και ο γάµος µας ήταν αποτέλεσµα όλων των παραπάνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved