Δε φαντάζεστε ποιος είναι ο μπαμπάς της συμπρωταγωνίστριας του Στάνκογλου
Showbiz

Δε φαντάζεστε ποιος είναι ο μπαμπάς της συμπρωταγωνίστριας του Στάνκογλου

Ο κανόνας επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά και το... μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά!

Η Ξένια Ντάνιας, η οποία κρατάει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα ταινία «Amerika Square» του Γιάννη Σακαρίδη, είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού Ζανό Ντάνια από τον γάμο του με την Τζαμαϊκανή Μαρία Φλορίς Νόρμαν.

Η 23χρονη ηθοποιός, η οποία το βράδυ της περασμένης Τρίτης εμφανίστηκε με τους γονείς της στην πρεμιέρα του φιλμ στον κινηματογράφο Δαναό, υποδύεται την Τερέζα, μια όμορφη μουσικό από την Αφρική, την οποία ερωτεύεται ο Μπίλι (Γιάννης Στάνκογλου), ένας σαραντάρης rock 'n' roll τύπος, ιδιοκτήτης μπαρ στην πλατεία Αμερικής.

«Είμαι χαρούμενος που η κόρη μου ακολούθησε τα χνάρια μου, αν και η εποχή που ξεκινάει είναι πολύ δύσκολη στη χώρα μας, όχι μόνο για το θέατρο αλλά γενικότερα» λέει στην «Εspresso» ο Ζανό Ντάνιας και προσθέτει: «Η Ξένια σπουδάζει στο πρώτο έτος στο Ωδείο Αθηνών και αγαπάει πολύ τη μουσική και το τραγούδι. Μάλιστα, από το τραγούδι ξεκίνησε τα πρώτα καλλιτεχνικά βήματά της και με τον συνεργάτη της Σεραφείμ Μπέλλο έχουν μια τζαζ μπάντα και κάνουν εμφανίσεις σε διάφορα κλαμπ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved