Σοφία Μανωλάκου: «Θα ήθελα ένα παιδί, ακόμα και εκτός γάμου»
Showbiz

Σοφία Μανωλάκου: «Θα ήθελα ένα παιδί, ακόμα και εκτός γάμου»

Ένα ριχτό φόρεµα, η λάµψη στο πρόσωπο, το χαµόγελο και η πολύ καλή της διάθεση σε πρόσφατη έξοδό της µε τον εδώ και περίπου οκτώ χρόνια σύντροφό της Σπύρο Σπαντίδα ήταν αρκετά στοιχεία ώστε να αρχίσει να κυκλοφορεί η φήµη ότι η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου είναι έγκυος.

Το ζευγάρι, που δικαίως θεωρείται ένα από τα πιο ταιριαστά του χώρου της υποκριτικής, εµφανίστηκε πριν από µερικές ηµέρες στο θέατρο «Κάππα», όπου έσπευσε να παρακολουθήσει την παράσταση «∆είπνο ηλιθίων», µε πρωταγωνιστές τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Πυγµαλίωνα ∆αδακαρίδη.
Το ριχτό µπορντό φόρεµα που φορούσε η όµορφη Σοφία τράβηξε πάνω της τα βλέµµατα και δηµιούργησε την απορία αν όντως πρόκειται για εγκυµοσύνη. Η ίδια, όµως διαψεύδει τη φήµη, αλλά δεν κρύβει την επιθυµία της κάποια στιγµή να αποκτήσει παιδί µε τον σύντροφό της: «Όχι, δεν ισχύει ότι είµαι έγκυος. ∆εν είναι στα άµεσα σχέδιά µας ένα παιδί. Είµαστε µια χαρά και κλείνουµε οκτώ χρόνια σχέσης. Θα ήθελα ένα παιδί, αλλά ακόµη και αν κάνω, δεν ξέρω αν θα κάνω γάµο. Αυτή τη στιγµή, πάντως, δεν υπάρχει θέµα εγκυµοσύνης». Ο Σπύρος Σπαντίδας και η Σοφία Μανωλάκου, αν και έχουν 19 χρόνια διαφορά ηλικίας, δεν δείχνουν να κολλάνε σε... αριθµούς και στερεότυπα και απολαµβάνουν τον έρωτά τους χωρίς ταµπού σύμφωνα με τη real.
Άλλωστε, η Σοφία, την οποία είχαµε γνωρίσει καλύτερα τηλεοπτικά µέσα από τη συµµετοχή της στην πρωινή εκποµπή «Καληµερούδια», που παρουσίαζε η Ντορέττα Παπαδηµητρίου στο Mega, κατά καιρούς έχει µιλήσει ανοιχτά για αυτό σε συνεντεύξεις της. Σε µία από αυτές είχε πει χαρακτηριστικά: «Εχουµε 19 χρόνια διαφορά, αλλά δεν µας φαίνεται. Και δεν µε επηρέασε γιατί γενικά δεν έχω τέτοιες προκαταλήψεις. Οτιδήποτε µου αρέσει το διεκδικώ, άσχετα από τις δυσκολίες που µπορεί να έχει».
Στην παρούσα φάση και οι δύο έχουν αφοσιωθεί στα καλλιτεχνικά τους βήµατα. Ο ηθοποιός γοητεύει µε την ερµηνεία του και τη σκηνοθετική του µατιά στην παράσταση «Τα 39 σκαλοπάτια», όπου πρωταγωνιστεί µε τη Ναταλία ∆ραγούµη, ενώ η Σοφία Μανωλάκου κάθε ∆ευτέρα και Τρίτη παίζει στην παράσταση «Μια µέλισσα τον Αύγουστο» στο θέατρο «Vault» και από Τετάρτη έως Σάββατο στο θέατρο «Αθηνά» στην παράσταση «Ενα εξοχικό παρακαλώ». Και επειδή ο τηλεοπτικός φακός την έχει ερωτευτεί, η ίδια συζητά, όπως αποκαλύπτει, κάποιες προτάσεις, χωρίς ακόµα να µπορεί να ανακοινώσει κάτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved