Δε θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι ο  Σταύρος Νικολαΐδης
Showbiz

Δε θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι ο Σταύρος Νικολαΐδης

Ο Σταύρος Νικολαΐδης σε συνέντευξή του αποκαλύπτει την ηλικία και μιλάει για τη μητέρα του.

Λες την ηλικία σου;

Είμαι γεννημένος το 1970, δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου, τη λέω, τι είμαι εγώ, σαν τη μάνα μου, που είχε πει: «Θα σας καταραστώ, θα βγω από τον τάφο αν βάλετε την ημερομηνία της γέννησής μου στο σταυρό, θα βγω και θα σας κυνηγάω», ενώ ο πατέρας μου το παίζει μια ζωή μικρός. Η αλήθεια είναι ότι μικροδείχνουν, όπως κι εγώ. Ο πατέρας μου μικροδείχνει πολύ, το παίζει «τζόβενο», δεν λέω την ηλικία του, γιατί θα με κυνηγάει! (Γέλια.) Αυτός είναι και ο λόγος που εμείς, όλα τα παιδιά του, μικροδείχνουμε. Έχω σιχαθεί μια ζωή να προσέχουμε τι θα πούμε και να μην πούμε την ηλικία τους, μας ξορκίζανε όταν πηγαίναμε κάπου. Η μάνα μου μέχρι και στους γιατρούς έλεγε ψέματα και της έλεγα: «Χριστιανή μου, πες την ηλικία σου κανονικά, να ξέρει ο γιατρός αν συμβαδίζει η κατάσταση σου με την ηλικία σου». Πέρα από μια ματαιοδοξία στη ζωή, γιατί να λέω ότι είμαι μικρότερος; Δεν με νοιάζει, σε μια γέροντακρατούμενη χώρα που είμαστε δεν με βοηθάει να μικροδείχνω, εμένα εμπόδια μου έχει φέρει

Γιατί σου έχει φέρει εμπόδια;

Γιατί σε αντιμετωπίζουν παντού διαφορετικά όταν μεγαλοδείχνεις. Στην Ελλάδα πρέπει να είσαι γέρος για να σε σεβαστούν, δεν είναι σαν τις άλλες χώρες. Στη δουλειά μου το να μικροδείχνω είναι περιοριστικό στους ρόλους.

Τι θα ήθελες να αλλάξει γύρω σου;

Η κακοποίηση των ζώων στην Ελλάδα πρέπει να γίνει κακούργημα. Στην επαρχία, πέρα από το χαμηλό επίπεδο και την αμορφωσιά, όπου βλέπουν τα ζώα σαν χαμηλότερα όντα, ο βασικός λόγος είναι ότι ο άλλος δεν φοβάται το νόμο, γιατί ξέρει ότι θα γλιτώσει με ένα χρηματικό πρόστιμο ή με μια ποινή με αναστολή. Αυτοί που κακοποιούν σκυλιά μπορούν να κακοποιήσουν εύκολα παιδιά ή γυναίκες, το έχουν δείξει έρευνες. Αν τύχω μπροστά σε κακοποίηση ζώου, πιστεύω ότι εγώ θα μπω φυλακή, αν μη τι άλλο, για ξυλοδαρμό!

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved