Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω γνωρίσει ανθρώπους που τους έχω κάνει σχεδόν αδέλφια»
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω γνωρίσει ανθρώπους που τους έχω κάνει σχεδόν αδέλφια»

Για την περιοχή στην οποία πέρασε τις ομορφότερες στιγμές της εφηβείας του, αλλά και για τι είναι φιλία για εκείνον, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Την πλατεία Αμερικής τη γνωρίζω από την εφηβεία μου. Τότε που άκουγα New Wave και σύχναζα στο Rebound. Υπάρχει ακόμα. Κατέβαινα από τον Περισσό για να παίξω μπιλιάρδο. Λίγο-πολύ την έχω ζήσει την πλατεία Αμερικής σε όλες τις αλλαγές της. Είναι μια περιοχή που έζησε πολύ χλιδάτα χρόνια, ζούσε η Κάλλας εκεί, ο Αττίκ είχε εκεί το πρώτο του νυχτερινό κέντρο. Τα τελευταία χρόνια όμως τη βλέπουμε να έχει γίνει ένα κέντρο μεταναστών όπου άνθρωποι από όλον τον κόσμο συναντιούνται ώστε να βρουν μια λύση στο πρόβλημά τους. Είναι λίγο περίεργη η περιοχή, με θλίβει ακόμα και το γεγονός ότι ένας θρυλικός κινηματογράφος που δεν θυμάμαι πως τον λένε γκρεμίστηκε (σ.σ.: εννοεί τον κινηματογράφο Αττικα)», λέει στο Βήμα.

Τι είναι φιλία για τον ηθοποιό;

«Ανιδιοτέλεια, κάτι που δεν σηκώνει πολλά-πολλά, που απαιτεί από τον καθένα να καταλάβει τον άλλον στην ακρότητά του. Ειδικά όταν τον γνωρίζεις πολλά χρόνια, από μικρό παιδί, και συνεχίζεις να έχεις σχέση μαζί του. Σου δίνει και μια ελευθερία. Το έχω βιώσει, είναι σημαντικό πράγμα. Δεν έχω πάρα πολλές φιλίες, αλλά 3-4 φίλους πολύ καλούς τους έχω, με τους οποίους μπορώ να επικοινωνήσω, να πω τα πάντα, αλλά και να ακούσω τα πάντα. Είμαι τυχερός που τα τελευταία χρόνια, μέσω της δουλειάς, έχω γνωρίσει ανθρώπους που τους έχω κάνει σχεδόν αδέλφια», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved