Μάριος Φραγκούλης: Ο έρωτας, η απόκτηση παιδιού και η υιοθεσία!
Showbiz

Μάριος Φραγκούλης: Ο έρωτας, η απόκτηση παιδιού και η υιοθεσία!

Ο Μάριος Φραγκούλης ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει υιοθεσία μιλάει για την απόκτηση παιδιού αλλά και για τον έρωτα στη ζωή του...

Ο έρωτας «πρωταγωνιστεί» στην παράσταση του Μεγάρου. Στη ζωή σου;

Πάντα, αλλιώς δεν θα µπορούσε να πρωταγωνιστήσει και στις παραστάσεις µου. Ο έρωτας είναι και αυτός καθρέφτης της ψυχής.

∆ίνεσαι ολόψυχα στον έρωτα ή όχι;

Ο έρωτας υπήρξε καύσιµο στη ζωή µου. Μου έδωσε τη µεγαλύτερη ώθηση εσωτερικά έτσι ώστε να υπάρξω δυναµικά και επί σκηνής. Αυτό προϋποθέτει όλες τις αποχρώσεις: από το υπέρτατο καλό και την οµορφιά που έχουν τα αγγελάκια στα σύννεφα µε το τόξο τους, µέχρι την αυτοκαταστροφή και τη ραγισµένη καρδιά. Σηµασία έχει πως ό,τι έζησα και ζω το έκανα στο απόλυτο, γι’αυτό και έχω αγαπήσει αλλά και αγαπηθεί πολύ.

Ζηλεύεις; Σε ζηλεύουν;

∆εν ζηλεύω ποτέ, αλλά διεκδικώ. Το πάθος βγαίνει από τη διεκδίκηση. Αλλωστε, αν δεν µε διεκδικούν, δεν υπάρχει λόγος να παθιάζοµαι χωρίς αντίκρισµα.

Θα ήθελες να έχεις ένα παιδί; Υπήρξε ποτέ στα σχέδιά σου;

Τα παιδιά είναι πολύ µεγάλη υπόθεση. Όταν το αποφασίσω, θα είναι µία πολύ συνειδητή και σοβαρή απόφαση. ∆εν είναι απλά ένα σχέδιο. Επειδή κι εγώ γνώρισα από κοντά το πόσο σοβαρό είναι να υιοθετηθείς, ξέρω αντίστοιχα τις ευθύνες που περιλαµβάνει κάτι τέτοιο, αλλά και το πόσο καλό µπορείς να φέρεις σε ένα παιδί. Πρέπει να δοθείς ολοκληρωτικά και να ξεχάσεις κάθε στάση εγωισµού και εγωκεντρισµού. ∆ηµιουργώντας, λοιπόν, τις προϋποθέσεις που θα είναι σωστές για το παιδί, θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω κάποια στιγµή.

Τι ονειρεύεσαι για τον Φραγκούλη και τι για τον Μάριο στο πέρασµα του χρόνου;

Για τον Φραγκούλη, να µην πάψει να ονειρεύεται σαν παιδί, να ανακαλύπτει νέους δρόµους. Για τον Μάριο, να συνεχίσει την περιπέτεια της ζωής και του έρωτα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved