Μπουράκ Χακί: «Η Χαρά έχει φέρει όντως χαρά στη ζωή μου»
Showbiz

Μπουράκ Χακί: «Η Χαρά έχει φέρει όντως χαρά στη ζωή μου»

Στο θεατρικό «Κύκλος» υποδύεται τον Τούρκο, ο οποίος μιλάει στη γλώσσα του και σε οθόνη εμφανίζεται η μετάφραση.

Ο Μπουράκ Χακί δικαιολογεί την επιλογή του επισημαίνοντας ότι «Οι τουρκικές σειρές έχουν τη δύναμη να σε κάνουν γνωστό. Δεν είναι τυχαίο ότι το "Κισμέτ" με σύστησε στο παγκόσμιο κοινό εκτός εκτοξεύοντας την αναγνωρισιμότητα μου ,όπως και το κασέ μου. Η επιτυχία των τούρκικων σίριαλ έχει να κάνει με το σενάριο και τα συναισθήματα που ξυπνούν. Επιπλέον, δίνεται προσοχή στο στήσιμο και τη λεπτομέρεια, με εντυπωσιακά τοπία, ωραία σπίτια και ευπαρουσίαστους πρωταγωνιστές. Το γεγονός ότι σημειώνουν τεράστια τηλεοπτική επιτυχία σε όλο τον κόσμο μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Πριν από μερικές ημέρες ήρθε εδώ στο θέατρο ένα πούλμαν από τη Βουλγαρία προκειμένου κάποιες κυρίες να δουν την παράσταση και να με γνωρίσουν», σημειώνει στο Πρώτο Θέμα ο Μπουράκ Χακί

Ο Τούρκος ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο κοινό.

"Τις αντιδράσεις των γυναικών μόνο ως κολακεία μπορώ να τις εκλάβω. Μου αρέσει που είναι διαχυτικές και μου εκμυστηρεύονται δικά τους, προσωπικά θέματα. Οι Ελληνίδες μου αρέσουν, είναι πολύ πιο εκδηλωτικές και αυθόρμητες από τις Τουρκάλες. Βράζει το αίμα τους", σχολιάζει ο ίδιος.

Η συζήτηση περνά στην τελευταία του κατάκτηση, μια όμορφη Ελληνίδα από την Ηγουμενίτσα, τη Χαρά Παππά.

«Η αλήθεια είναι ότι η Χαρά έχει φέρει όντως χαρά στη ζωή μου. Γνωριστήκαμε πριν από λίγο καιρό και είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι. Πρωτογνωριστήκαμε μέσα από κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Η Χαρά ασχολείται με την εσωτερική διακόσμηση», αποκαλύπτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved