Σολωμού-Μουζουράκης: Έξι χρόνια ευτυχίας (φωτό)
Showbiz

Σολωμού-Μουζουράκης: Έξι χρόνια ευτυχίας (φωτό)

Tην πιο ώριµη φάση του έρωτά τους φαίνεται να διανύουν η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης. Οι δύο καλλιτέχνες µοιάζουν απόλυτα συνειδητοποιηµένοι και ισορροπηµένοι µέσα στη σχέση τους, που µετράει αισίως έξι χρόνια.

Το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη και µοιράζεται µια ευτυχισµένη καθηµερινότητα, αυτόπτης µάρτυρας της οποίας είναι ο 11χρονος γιος της όµορφης ηθοποιού, Αλέξανδρος.
Ποιο είναι το µυστικό της επιτυχίας αυτής της σχέσης; «Νοµίζω πως έχουµε καταφέρει να είµαστε τόσα χρόνια µαζί λόγω βλακείας! Υπάρχει αρκετή χαζοµάρα, χιούµορ, αγάπη, θαυµασµός και νοιάξιµο ανάµεσά µας. Είναι ο µόνος άνθρωπος που έχω βρει µέχρι στιγµής και µπορεί να µε συναγωνιστεί σε όλα. Γελάµε πολύ, παίζουµε, γενικά δεν βαριόµαστε», είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της η Μαρία Σολωµού. ∆εν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι εκείνη είναι η πιο ένθερµη φαν του τραγουδιστή, πάντα παρούσα στην πρώτη γραµµή για να τον υποστηρίζει και να τον αποθεώνει.
Πρόσφατα, ως λάτρεις και οι δύο του Διονύση Σαββόπουλου, βρέθηκαν στο «Gazarte» προκειµένου να απολαύσουν τον αγαπηµένο τους τραγουδοποιό. Η εικόνα τους κατά τη διάρκεια της βραδιάς -αχώριστοι, άλλοτε να ανταλλάζουν µατιές όλο νόηµα, άλλοτε να απορροφώνται από την κουβέντα τους- παρέπεµπε σε ένα ερωτευµένο και δεµένο ζευγάρι.
Η Μαρία και ο Πάνος απολαµβάνουν πολύ να βγαίνουν οι δυο τους, κάτι που κάνουν συχνά. Μάλιστα, πρόσφατα ο φακός τούς απαθανάτισε και σε έξοδό τους στο bar restaurant «Mayor» στο Κολωνάκι.
Και µπορεί οι κοινές αποφάσεις τους για το µέλλον να µην αφορούν γάµο και παιδιά, όπως έχουν ξεκαθαρίσει κατά καιρούς και οι δύο, αυτό όµως δεν τους αποτρέπει από το να νιώθουν ως οικογένεια και να εµβαθύνουν ολοένα και περισσότερο στην αγάπη που τους συνδέει. Νοιάζονται βαθιά και στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Κάνουν όνειρα για ένα κοινό µέλλον γεµάτο ενδιαφέρον και ανανέωση, που δεν αποκλείει ακόµη και τη µετανάστευσή τους σε άλλη ήπειρο, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved