Νάντια Μπουλέ: “”Δεν θεωρώ ότι πηγή ευτυχίας ενός ανθρώπου είναι μόνο μια ερωτική σχέση”
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: “”Δεν θεωρώ ότι πηγή ευτυχίας ενός ανθρώπου είναι μόνο μια ερωτική σχέση”

Για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τον... γάμο αλλά και για το αν νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νάντια Μπουλέ.

Σε προσωπικό επίπεδο είσαι χαρούμενη;
“Είμαι χαρούμενη, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Μπορεί να είσαι και μόνος σου και να είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Δεν θεωρώ ότι πηγή ευτυχίας ενός ανθρώπου είναι μόνο μια ερωτική σχέση. Σε καμία περίπτωση. Σίγουρα βοηθά πολύ, αλλά δεν είναι και το μόνο που μπορεί να γεμίσει τη ζωή μας”

Με τους ρυθμούς που τρέχεις, είναι προτιμότερο να έχεις σχέση με έναν άνθρωπο από τον χώρο ή όχι;
“Καλή ερώτηση... Δεν έχω βρει ακόμα κι εγώ την απάντηση. Όταν είναι 'στην ίδια δουλειά, επειδή καταλαβαίνει τα προβλήματα ίου ωρα­ρίου αλλά και της διαδικασίας, δεν χρειάζε­ται να ία συζητήσεις. Από την άλλη, είναι και μεγάλη παγίδα, γιατί μπορεί να καταλήξεις να μιλάς μόνο για δουλειά και αυτό μπορεί να γίνει πολύ βαρετό. Εγώ έχω ζήσει και τα δύο, και το να είμαι με έναν άνθρωπο από τη δουλειά, αλλά και το να είμαι με έναν άνθρωπο εκτός χώρου και να πρέπει να του εξηγώ συνεχώς το καθετί που έχει σχέση με τη δουλειά μου”

Εχει ξυπνήσει μέσα σου το μητρικό φίλτρο;
“Οχι, δεν έχει ξυπνήσει. Οι περισσότερες φίλες μου κάνουν οικογένεια και παιδιά, αλλά όλα είναι σχετικά και η δική μου ώρα δεν έχει έρθει ακόμα”, λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα Ειδήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved