Χρήστος Νικολόπουλος: «Όχι, δεν πρόκειται να πάω σε τάλεντ σόου»
Showbiz

Χρήστος Νικολόπουλος: «Όχι, δεν πρόκειται να πάω σε τάλεντ σόου»

Ποια θα ήταν η απάντηση του Χρήστου Νικολόπουλου σε μία ενδεχόμενη πρόταση για συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή κάποιου τάλεντ σόου;

«Μου είχε γίνει πρόταση παλαιότερα για το «Fame Story» και δεν πήγα, όταν είχε πρωτογίνει. Δεν μπορώ, τα λυπάμαι τα παιδιά που περνούν αυτή τη δοκιμασία κι εγώ πρέπει να είμαι αυτός που θα πω αν είναι καλός ή κακός κάποιος. Δεν νιώθω σοφός, είμαι πολύ απλός άνθρωπος και δεν μπορώ να μπω στη θέση του κριτικού, να κρίνω ένα παιδί. Αυτοί που πάνε στις κριτικές επιτροπές, κάποιοι έχουν γνώσεις, έχουν εμπειρίες από τα πολλά χρόνια που τραγουδάνε, έχουν τους δικούς τους λόγους που το κάνουν. Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω. Μην ξεχνάμε ότι η τηλεόραση είναι ένα μέσο που αναδεικνύει τους ανθρώπους και κάποιοι από αυτούς μπορεί να πηγαίνουν για να διατηρούν τη δημοσιότητα τους.

Όχι, δεν πρόκειται να πάω σε τάλεντ σόου. Δεν μου αρέσει το κιτσαριό, και κάποια από αυτά είναι κιτς. Κρίμα, λυπάμαι πραγματικά για κάποια φαινόμενα και για τον τρόπο που τα παρουσιάζουν. Σε κάποια παιδιά που με ρωτούν τους λέω να πάνε, γιατί είναι αξιόλογοι τραγουδιστές, οι οποίοι ταλαιπωρούνται και δεν μπορούν να βρουν το δρόμο τους. Αυτός που βγαίνει πρώτος άντε να κάνει ένα δίσκο, άντε και ο δεύτερος, όλοι οι άλλοι οι κακόμοιροι γυρίζουν πάλι στο περιθώριο», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved