Το Πάσχα των επωνύμων
Showbiz

Το Πάσχα των επωνύμων

Οι πασχαλινές τους διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει οι celebrities «σεμνά και ταπεινά», θα τσουγγρίσουν τα αυγά τους αφήνοντας πίσω τη λάμψη και τη χλιδή.

Φέτος, οι πιο πολλοί θα σουβλίσουν το αρνί είτε στα χωριά τους είτε στην Αθήνα. Υπάρχουν, βέβαια, και εκείνοι που έχουν δεχθεί προσκλήσεις από φίλους και έτσι το Πάσχα θα τους έρθει πιο οικονομικά.

Η Ελένη Μενεγάκη, μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της, πήγε στα Αχλα στην Ανδρο.

Στο Κιλκίς, όπου ζει η οικογένειά της, βρίσκεται από τη Μεγάλη Τετάρτη η Φαίη Σκορδά. Φέτος, είναι το πρώτο Πάσχα που περνάει με τα παιδιά της, άλλο χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα. Οσο για τον Γιώργο Λιάγκα, βρίσκεται στην Τήνο, μαζί με τον καλό του φίλο Θέμη Γεωργαντά.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η γλυκιά Μαρία Μπεκατώρου θα περάσει το Πάσχα στη Σύρο μαζί με τον αγαπημένο της Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Στην Αράχοβα βρίσκεται ήδη η γοητευτική Εύα Αντωνοπούλου μαζί με τον σύζυγο της, Παναγιώτη Αρκουμανέα, που διατηρεί σπίτι εκεί, ενώ στην Ήπειρο και στα όμορφα Γιάννενα θα σουβλίσει το αρνί με την οικογένεια του ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Στην όμορφη Πάτμο μαζί με τη σύζυγο του και καλούς φίλους του θα περάσει το Πάσχα ο Σταμάτης Γονίδης. Στο Πόρτο Υδρα βρίσκεται η Ελλη Κοκκίνου μαζί με τον γιο της.

Στην Αθήνα θα μείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που αποφάσισε να μη φύγει και να κάνει Ανάσταση μαζί με τους γονείς του, στην πρωτεύουσα. Την Κυριακή του Πάσχα, όμως, θα επισκεφθεί με τη σύντροφο του, Ιλένια Ουίλιαμς, φιλικό σπίτι, όπου και θα σουβλίσουν τα... αρνιά.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved