Κατερίνα Παπουτσάκη: «Εχοντας πια φάει τα μούτρα μου, ήρθε στη ζωή μου ο Παναγιώτης»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Εχοντας πια φάει τα μούτρα μου, ήρθε στη ζωή μου ο Παναγιώτης»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στο παρελθόν είχε δηλώσει με παράπονο και χιούμορ μαζί ότι θα έμενε πάντα μόνη της. 

«Γενικά δεν είχα ποτέ την πίστη ότι θα μπορέσω να βρω τον άνθρωπο που θα εμπιστευτώ και θα είμαι μαζί του. Παρόλο που θυμάμαι ότι το ήθελα και το αποζητούσα.

Ξέρεις, είμαι ένα παιδί που οι γονείς του είναι χωρισμένοι και το "για πάντα" για μένα δεν υπήρχε ως προοπτική. Ισως γι ' αυτό και δεν έκανα σωστές επιλογές. Μου έλειπε αυτή η πίστη» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Η ζωή όμως τη διέψευσε ευχάριστα και της έφερε τον Παναγιώτη Πιλαφά. Γνωρίζονταν χρόνια μέσα από κοινές παρέες, μα όταν συναντήθηκαν ξανά ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες στη Δονούσα, κάνοντας έναν γάμο που θύμιζε περισσότερο καλοκαιρινό πάρτυ.

«Εχοντας πια φάει τα μούτρα μου, ήρθε στη ζωή μου ο Παναγιώτης. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είχα ζήσει μέσα σε κάποιες σχέσεις γιατί έτσι απέκτησα κριτήριο. Εχοντας πια αυτή την εμπειρία κατάλαβα ότι για να μην έχω καμία αμφιβολία, αυτό το "αλλά" που σε βάζει σε σκέψεις, μάλλον σε καλό δρόμο είμαστε. Εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου και μου βγήκε σε καλό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved