Η Ελληνίδα που κράτησε στην… Αθήνα τον Ανσαριφάντ
Showbiz

Η Ελληνίδα που κράτησε στην… Αθήνα τον Ανσαριφάντ

Έχοντας τη δική της ναυτιλιακή εταιρία με έδρα την Κύπρο, η Αλεξάνδρα Σοφία Καλούλη, ζει τον έρωτα στην αγκαλιά του «ερυθρόλευκου» άσου, Καρίμ Ανσαριφάντ.

Η Ελληνοαμερικανίδα Αλεξάνδρα Σοφία, προτού καταλήξει στη δουλειά που ανέδειξε το επικοινωνιακό και επιχειρηματικό ταλέντο της, πέρασε από πολλά... έδρανα!

Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα και, αφού ξεκίνησε σπουδές στην Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου, τις παράτησε για να ασχοληθεί με Business στο Deree.

Για δεύτερη φορά, όμως, η καρδιά της την οδήγησε αλλού, σε πιο «ψαγμένα» μονοπάτια, και έστρεψε την προσοχή της στην Ψυχολογία, την οποία σπουδάζει ακόμη στο Ελληνοαμερικανικό Πανεπιστήμιο, στο Κολωνάκι.

Παράλληλα, σπούδασε και ναυτιλιακά στο ICS από όπου αυτή τη φορά αποφοίτησε με επιτυχία. Στα μάτια του Ιρανού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Καρίμ Ανσαριφάρντ ζει τους τελευταίους εννιά μήνες την απόλυτη ευτυχία!

ΣΠΟΥΔΕΣ: Υστερα από αναζητήσεις σε πολυάριθμα αντικείμενα σπουδών, σπούδασε ναυτιλιακά, με τα οποία ασχολήθηκε και επαγγελματικά.

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο άνοιξε τη δική της ναυτιλιακή εταιρία Innovative Maritime Emotional Intelligence Center (www.imeq-center.com), όπου κατάφερε να παντρέψει την ψυχολογία με τα ναυτιλιακά, κάτι πρωτοποριακό στον κλάδο. Η IMEQ Center έχει έδρα την Κύπρο και γραφεία στην Ελλάδα, με συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος της, λοιπόν, είναι να καταφέρει να γίνει παράδειγμα στην Ελλάδα και να αποδείξει πως η ναυτιλία έχει μείνει πίσω και το μόνο που χρειάζεται είναι καινούργιες ιδέες, δυνατά μυαλά και φρέσκους μαθητές που να αγαπήσουν τον κλάδο.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Αθληση και καλή διατροφή.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Αργεί να ξυπνήσει το πρωί.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Η ικανότητά της στη διπλωματία! Εχει μπει σε meeting rooms με τα μεγαλύτερα κεφάλια της ναυτιλίας και κατάφερε να πετύχει το αποτέλεσμα που ήθελε.

ΣΤΕΚΙ: Το Sahara στη Γλυφάδα όπου απολαμβάνει ναργιλέ και λιβανέζικη κουζίνα.

ΦΛΕΡΤ: Δεν υπάρχει πλέον για εκείνη, αφού έχει μάτια μόνο για τον σύντροφό της Καρίμ Ανσαριφάρντ, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Αλλα είχε στο μυαλό της και άλλα βρήκε τελικά! Πάντα ονειρευόταν ο πρίγκιπάς της να ασχολείται με τα ναυτιλιακά, όπως η ίδια, να είναι πιο έξυπνος και πιο τολμηρός ώστε να την καθοδηγεί και σίγουρα να είναι μεγαλύτερός της. Παρ’ όλα αυτά τον ιδανικό σύντροφο τον βρήκε στο πρόσωπο του Καρίμ, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τα ναυτιλιακά και είναι σχεδόν συνομήλικος.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Από τεσσάρων χρονών μέχρι σήμερα παίζει τένις. Από την ίδια ηλικία παίζει και πιάνο, το οποίο λατρεύει.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Εύχεται να μην πνιγόταν η Ελλάδα στα χρέη, με τους Ελληνες να παρακολουθούν απαθείς, να κάνει την εταιρία της πολυεθνική και να έρθει η μέρα που θα νιώσει γεμάτη στην καρδιά και στο μυαλό.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Εχει ταξιδέψει από τις Μαλδίβες και την Ιαπωνία μέχρι την Αμερική και φυσικά σε όλη την Ευρώπη. Ομως ο αγαπημένος της προορισμός είναι η Ελλάδα.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Είναι αρκετά απόμακρη και δυσκολεύεται να συνάψει αληθινές φιλικές σχέσεις. Πιστεύει πως η ζήλια μεταξύ γυναικών είναι συχνό φαινόμενο, κάτι το οποίο την ενοχλεί.

Πηγή: Espressο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved