Βάσω Λασκαράκη: «Τα οικογενειακά σίριαλ τα αγαπάει το κοινό και πάνε καλά»
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: «Τα οικογενειακά σίριαλ τα αγαπάει το κοινό και πάνε καλά»

Το τηλεοπτικό κοινό έχει αγκαλιάσει «Το σόι σου» από την πρώτη στιγμή και φέτος, μια διαφορετική χρονιά γεμάτη ανατροπές, διανύει την τρίτη του τηλεοπτική σεζόν. Ακόμη και απέναντι από το Survivor, όπως φαίνεται, αντέχει στα δύσκολα αφού διατηρεί τη δυναμική του.

«Αντέχει. Τα οικογενειακά σίριαλ τα αγαπάει το κοινό και πάνε καλά. Είναι επίσης μια αυτοτελής σειρά που μπορεί να την παρακολουθήσει κάποιος άνετα. Είναι πολυπρόσωπη, δεν έχει βωμολοχίες, είναι ευχάριστη. Δεν χρειάζεται να προβληματιστείς βλέποντάς την και την αγαπούν τα παιδιά. Ο κόσμος, αυτές τις εποχές θέλει να βλέπει κάτι που του προσφέρει γέλιο» τόνισε στο TV Έθνος η Βάσω Λασκαράκη.

-Η σειρά θα συνεχιστεί και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν;

«Δεν έχουμε ακόμη επίσημη ενημέρωση. Το σκέφτονται, υπάρχουν και θετικές και αρνητικές σκέψεις, σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής. Τα δεδομένα άλλαξαν πολλές φορές φέτος. Ξεκινήσαμε με το θέμα των αδειών, πορευτήκαμε συνεχίζοντας κανονικά και αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα φαινόμενο που λέγεται Survivor, που κανείς δεν μπορεί να το παραβλέψει.»

-Εαν συνεχιστεί το «Σόι» για τέταρτη σεζόν θα ήθελες να παραμείνεις;

«Εννοείται. Αγαπώ πολύ τη σειρά, περνάω ωραία, έχω την τύχη να εργάζομαι σε μια από τις καλύτερες παραγωγές. Με τους ανθρώπους σε αυτή την παραγωγή έχω πια οικογενειακές σχέσεις.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved