Μάρκος Σεφερλής: Μυστήριο με τις χαμένες εισπράξεις από την Κρήτη
Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: Μυστήριο με τις χαμένες εισπράξεις από την Κρήτη

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε στην Κρήτη με την παράσταση «Delivery γελιού». 

Μετά το τέλος της παράστασης μέλη του θιάσου πήγανε να φάνε σε ψητοπωλείο και όταν έφυγαν άφησαν πάνω στο τραπέζι τον φάκελο με την είσπραξη.

Όταν το συνειδητοποίησαν ήταν αργά, αφού οι υπάλληλοι του ψητοπωλείου είχαν μαζέψει το τραπέζι και είχαν πετάξει τον φάκελο στα σκουπίδια. Αμέσως, σήμανε συναγερμός για τον χαμένο φάκελο.

Και κάπου εδώ αρχίζει το μυστήριο.

Ο Μάρκος Σεφερλής υποστήριξε στην espresso ότι ο φάκελος δεν βρέθηκε σε αντίθεση με τον ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου που δήλωσε ότι δυο γυναίκες από την καθαριότητα του δήμου τον βρήκανε και μάλιστα πήρανε πενθήμερη τιμητική άδεια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την πλευρά του δήμου, λίγο μετά το τέλος της παράστασης την περασμένη Πέμπτη κάποιοι από τον περιοδεύοντα θίασο του Μάρκου Σεφερλή πήγαν για φαγητό σε ένα ψητοπωλείο στην πλατεία Δασκαλογιάννη, στο κέντρο του Ηρακλείου. Φεύγοντας, όμως, ξέχασαν να πάρουν μαζί τους τον φάκελο με τις βραδινές εισπράξεις, οι οποίες μεταφράζονται σε ένα αρκετά σεβαστό ποσό για το ταμείο!

Οι υπάλληλοι του μαγαζιού, που αγνοούσαν βέβαια ως τότε το περιεχόμενο του φακέλου, τον μάζεψαν μαζί με τα αποφάγια και την επομένη έδωσαν τη σακούλα με τα σκουπίδια στο απορριμματοφόρο που κάνει την πρωινή αποκομιδή στην πλατεία! Ωστόσο, έπειτα από λίγα λεπτά έφτασε στο ψητοπωλείο ένα μέλος του θιάσου, που αναζητούσε με αγωνία τον φάκελο και τότε έγινε αντιληπτά ότι είχε πεταχτεί! Ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου, που άρχισε να ψάχνει τρόπους για να βρεθούν τα χρήματα, επικοινώνησε με τις υπαλλήλους του τομέα Καθαριότητας του δήμου: «Ήξερα πως ψάχναμε ψύλλο στα άχυρα, αλλά όφειλα να κάνω μια προσπάθεια για να μη δείξω στον ξένο άνθρωπο πως δεν προσπάθησα ή πώς τα βρήκαμε τα χρήματα και τα βάλαμε στην τσέπη» συμπληρώνοντας ότι συμπτωματικά εκείνη την ώρα οι δύο γυναίκες έκαναν μεταφόρτωση των σκουπιδιών από το μικρό απορριμματοφόρο σε ένα μεγαλύτερο: «’Όταν έφτασα, η μία κοπέλα ήταν έξω από το απορριμματοφόρο και η άλλη ήταν μέσα σε αυτό, χωμένη ως τον λαιμό, να ψάχνει τις σακούλες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved