Βούρου-Πίγκος: Τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους και οι προσπάθειες επανασύνδεσης!
Showbiz

Βούρου-Πίγκος: Τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους και οι προσπάθειες επανασύνδεσης!

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να είχε διαρρεύσει η είδηση πως η νεαρή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Μαρία Λουίζα Βούρου και ο πολιτικός µηχανικός Δημήτρης Πίγκος ετοιµάζονταν να ενώσουν τις ζωές τους µε γάµο, φαίνεται όµως πως τον τελευταίο έναν µήνα το «σκηνικό» άλλαξε ριζικά.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Real, το ζευγάρι διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της σχέσης του, που ξεκίνησε πέρυσι, στις αρχές του καλοκαιριού. Πριν καν προλάβουν να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο, οι δυο τους αντιµετωπίζουν την πρώτη σοβαρή κρίση. Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για ένα ευτυχισµένο ζευγάρι, πρόσφατα έχασαν τις ισορροπίες και άρχισαν να αποµακρύνονται. Ο ∆ημήτρης Πίγκος είναι ένας ιδιαίτερα επιτυχηµένος επαγγελµατίας στον τοµέα του, µε δεκαετή εµπειρία στη µελέτη και την κατασκευή έργων, ενώ µερικά από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα και χώροι εστίασης φέρουν την υπογραφή του, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα πολυάσχολο. Αντίστοιχα, και η Μαρία-Λουίζα είναι αρκετά δραστήρια, γι’ αυτό και κάποια στιγµή έχασαν την επαφή. «∆εν άφησαν τα πράγµατα στην τύχη τους, αλλά, αφού το συζήτησαν και αναγνώρισαν πως έχουν όντως πρόβληµα, αποφάσισαν να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν αυτή την κρίση», αποκαλύπτει στην κοινός φίλος τους. Πράγµατι, από τότε που πήραν τις αποφάσεις τους δείχνουν να δίνουν προτεραιότητα στη σχέση τους και αφιερώνουν περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον.
Μέσα στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνουν για να διώξουν τα γκρίζα σύννεφα, πρωτού αυτά φέρουν δυσάρεστες εξελίξεις, ο ∆ηµήτρης και η όµορφη Μαρία-Λουίζα εκµεταλλεύτηκαν τις αργίες του Πάσχα και έφυγαν για ένα ταξίδι. Γιόρτασαν µαζί τις άγιες ηµέρες σε ένα νησί που σηµαίνει πολλά για εκείνη. Ο λόγος για την Άνδρο, όπου η καλλονή παρουσιάστρια διαθέτει εξοχική κατοικία. Μόνοι, ήρεµοι και κυρίως αποφασισµένοι να ξεπεράσουν την κρίση, απόλαυσαν όµορφες στιγµές στο κυκλαδίτικο νησί, κάνοντας τις πρώτες εξορµήσεις τους στην ύπαιθρο και κοντά στη φύση, γεµίζοντας από ανοιξιάτικα χρώµατα και αρώµατα!
Επέστρεψαν στη «βάση» τους στο Ψυχικό, όπου συζούν τους τελευταίους µήνες, ανανεωµένοι και ακόµα πιο αποφασισµένοι να δώσουν τέλος στα προβλήµατα που εµφανίστηκαν και που θα µπορούσαν να τους έχουν οδηγήσει ήδη στον χωρισµό. Ωστόσο, διαπίστωναν πως τα συναισθήµατα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον είναι πολύ δυνατά.
Άλλωστε, ενδεικτικό είναι ότι οι δυο τους, από τις πρώτες ηµέρες της γνωριµίας τους, δεν δίστασαν να κάνουν κοσµικές εµφανίσεις, ενώ γνώριζαν ότι µπορεί να τους απαθανατίσει µαζί ο φωτογραφικός φακός. Μια από αυτές ήταν και στην πρεµιέρα της παράστασης «Του Κουτρούλη ο γάµος», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο πατέρας της Μαρίας-Λουίζας, Γιάννης Βούρος.
Οι δικοί τους άνθρωποι ελπίζουν πως σύντοµα οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν και θα συνεχίσουν µαζί να κάνουν κοινά σχέδια και όνειρα και -γιατί όχι;- να δηµιουργήσουν µαζί οικογένεια, που είναι κοινός στόχος και των δύο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved