Γιώργος Μιχαλακόπουλος: «Η αγραμματοσύνη διαπερνά όλη τη Βουλή»
Showbiz

Γιώργος Μιχαλακόπουλος: «Η αγραμματοσύνη διαπερνά όλη τη Βουλή»

Ως αριστερό, πόσο τον εκφράζει τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο η Αριστερά που μας κυβερνά;

«Δημοκράτης, αριστερός και ποτέ κομματικός. Σήμερα αυτό που λέει ότι είναι Αριστερά, φυσικά και δεν με εκφράζει. Η συγκεκριμένη κυβέρνηση, που λέει πως είναι αριστερή, προσαρμόζεται μέσα σε ένα συγκεκριμένο οικονομικό κλίμα και λέει ότι θα πράξει τα ίδια που θα πράξει και η επομένη. Δεν υπάρχει λύση σε πολιτικό επίπεδο. Είναι μελαγχολική η άποψή μου. Αλλά τόσο το κυβερνητικό όσο και αυτό που θα το διαδεχθεί είναι πολύ μέτριο. Τι να ελπίζει κανείς από την επόμενη κυβέρνηση;» τόνισε στο Βήμα.

-Μήπως τα ισοπεδώνετε όλα και όλους;

«Η αγραμματοσύνη διαπερνά όλη τη Βουλή. Μπορεί να υπάρχει κάποιος που είναι καλύτερος, αλλά η εικόνα είναι ίδια. Αναρωτιέται κανείς πού στον διάολο πάμε... Και όποιος σέβεται τον εαυτό του δεν ανακατεύεται. Δεν ξέρω αν υπάρχει όραμα. Αδιέξοδο υπάρχει. Οταν έχεις μια συγκεκριμένη στάση και μια θέση στην κοινωνία δεν είναι εύκολο να πας να γίνεις βουλευτής ή υπουργός».

-Δεν ονειρεύεστε;

«Κανένας δεν μου δίνει τη δυνατότητα να ονειρευτώ. Κανένας. Στα παιδιά μου, στην προσωπική μου σχέση έχω εμπιστοσύνη και σε κανέναν άλλον. Περιμένει κανείς από κάποια πολιτική γραμματεία να του λύσει το θέμα; Είναι απογοητευτικότατο όλο αυτό που βλέπω, χωρίς λύση. Το ίδιο θα είναι και το αποτύπωμα του επόμενου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved