Σωτήρης Καρυστινός: «Τη ζωή μας τη φτιάχνουμε μόνοι μας με τις επιλογές και τις αποφάσεις μας»
Showbiz

Σωτήρης Καρυστινός: «Τη ζωή μας τη φτιάχνουμε μόνοι μας με τις επιλογές και τις αποφάσεις μας»

Θεωρεί ο Σωτήρης Καρυστινός ότι η αναγνωρισιμότητα που κέρδισε μέσα από το Rising star θα έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην καλλιτεχνική του πορεία;

«Δεν ξέρω. Ελπίζω μέσα από όλο αυτό να βγει κάτι που να αξίζει τον κόπο. Ολον αυτόν τον καιρό πάντως έχω εισπράξει πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Μακάρι να τα καταφέρω να τη διατηρήσω και να την ενδυναμώσω στο μέλλον αυτή τη σχέση με τον κόσμο» τόνισε στο Έθνος.

-Ποια είναι οι στόχοι σου, τα όνειρά σου;

«Το μεγάλο μου όνειρο είναι να παίζω μουσική, ο κόσμος να είναι δίπλα μου και να κάνω αυτό που αγαπάω όσο γίνεται περισσότερα χρόνια.»

-Οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, η οικονομική κρίση, σε φοβίζει, σε κάνει να νιώθεις αβέβαιος για το μέλλον σου;

«Σίγουρα αυτή η δύσκολη κατάσταση μάς κάνει όλους να νιώθουμε εγκλωβισμένοι. Παρ' όλα αυτά θέλω να είμαι αισιόδοξος κι αυτό πιστεύω πως πρέπει να κάνουν όλοι. Δεν γίνεται αλλιώς. Τη ζωή μας τη φτιάχνουμε μόνοι μας με τις επιλογές και τις αποφάσεις μας. Και στις δύσκολες στιγμές είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι ενωμένοι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved